Több mint négy év telt el az HBO Hatalmas kis hazugságok című sorozatának második évada óta.

Ez idő alatt időnként felvetődött egy újabb évad lehetősége, a csatorna és a sorozat mögött álló csapat nagyrészt nem kötelezte el magát, de nyitva hagyta az ajtót. Az egyik főszereplő és executive producer Nicole Kidman pénteken az eddigi legbiztosabb jelét adta annak, hogy lehet, hogy tényleg lesz harmadik évad.

"Imádtam a Hatalmas kis hazugságokat" - mondta a CME Group Tour Championshipen tartott kérdezz-felelek során, majd hozzátette - "Lesz harmadik évad, csak hogy tudjátok".

A laza megjegyzés felerősítette a találgatásokat, hogy végre összejöhet egy új évad. A források szerint jelenleg nem folynak valódi tárgyalások, de úgy tűnik, hogy van szándék arra, hogy újabb Big Little Liars-évadok induljanak.

Ez világosan látszik, ha összehasonlítjuk Kidman e heti megjegyzéseit azzal, amit közel négy évvel ezelőtt, 2020 januárjában mondott a témában: "Mindenki dolgozik valami máson. Remélhetőleg egyszer újra összejövünk" - mondta akkor.

Az ő véleményét akkoriban az HBO vezetője, Casey Bloys is megerősítette. "Azt hiszem, a Hatalmas kis hazugságok esetében az a lényeg, hogy van egy csapat ember, akik nagyon szeretnek együtt dolgozni, de nyilvánvalóan ők a szórakoztatóipar legmagasabban jegyzett emberei. Reese Witherspoon, Nicole, Zoë Kravitz, Laura Dern, mindenki nagyon elfoglalt."

"Nagyszerű lenne, ha egyszer újra összeállna a banda, de most mindenki annyira elfoglalt, és nincs olyan ötlet, amire azt mondanánk, hogy "ennek tökéletes értelme van". Szerintem ez inkább egy olyan 'majd egyszer'" - mondta a Deadline-nak akkor.

A sorozat executive producere, Bruna Papandrea az év elején utalt arra, hogy a csapat talán újraforgatja a sorozatot, amelynek második évada cliffhangerrel és a főszereplők börtönbe vonulásával ért véget.

"Mostanában sokat gondolkodtam rajta" - mondta Papandrea a Deadline-nak - "Hiszem, hogy sokan úgy éreznek, ahogy én, vagyis hogy valamikor meg kell találni a módját a folytatásnak".

Beszélt a sorozat executive producerének/az 1. évad rendezőjének, Jean-Marc Vallée-nek 2021-ben bekövetkezett hirtelen haláláról, ami "pusztító csapás" volt minden érintett számára és, ami "nagy űrt" hagyott maga után, és "mindannyiunkat megállásra késztetett" - mondta.

A sorozat első évada Liane Moriarty 2014-es, azonos című regénye alapján készült.

dráma | krimi | misztikus

A sorozat főhőse három anyuka, akiknek tökéletesnek tűnő középosztálybeli életük sötét titkokat rejt. Gyermekeik most kezdik első tanévüket, életük látszólag... több»