Robert Downey Jr. az HBO új sorozatának főszerepében?A kép forrása: Marvel

A Vasember sztárja hosszú évek után újra meghódíthatja a tévéképernyőket.

A True Detective (A törvény nevében) írója, Nic Pizzolatto és napjaink egyik legnagyobb filmsztárja,Robert Downey Jr. az HBO kiszemeltje a legújabb projektjükhöz. A Variety információ szerint a felek már megkezdték a tárgyalást, bár az értesülést sem az HBO, sem Pizzolatto és Downey Jr. sajtósai nem erősítették meg.

A szóban forgó projekt a Perry Mason rebootja lenne, mely mellett Downey Jr. még évekkel ezelőtt elkötelezte magát, azonban a jogok akkor még a Warner Bros.-nál voltak. A portál forrásai szerint az HBO nem tévéfilmben, hanem sorozatban gondolkozik.

Downey Jr. már hosszú ideje szerette volna elkészíteni a Perry Masont, a film eredetileg 2011-ben került volna a mozikba, de a színész Marveles elfoglaltságai betettek a projektnek. Szintén nem segített a dolgon, hogy a Downey Jr. nevével fémjelzett dráma, A bíró, melynek a Perry Masonhoz hasonlóan szintén egy ügyvéd a főszereplője, nem teljesített túl jól a mozikban. Ezt követően a sztár és produkciós cége döntött úgy , a tévén lesz a megfelelő platform az 1957 és 1966 között futó sorozat rebootjának.