A Lionsgate Television Park Chan-wookkal közösen dolgozik Park Oldboy című ikonikus filmjének angol nyelvű televíziós adaptációján!

A film a megjelenésekor hihetetlen sikert aratott és széles körben a 21. század egyik legjobb filmjeként tartják számon. Park rendezője és társszerzője volt ennek az eredetinek, amely maga is lazán az azonos című japán mangán alapult. Az új sorozatváltozatot partnerével, Syd Lim producerrel együtt fogja elkészíteni. 

A sztori

Az eredetileg 2003-ban bemutatott Oldboy egy férfi történetét meséli el, akit elrabolnak és 15 évig egy lezárt hotelszobában tartanak fogva. Hirtelen, minden magyarázat nélkül szabadon engedik, majd megtudja, hogy öt napja van arra, hogy kiderítse, miért tartották fogva, vagy szembenézzen a következményekkel. 

Park az új adaptációról

"A Lionsgate Television osztozik kreatív elképzeléseimben, hogy az 'Oldboy'-t a televíziózás világába vigyük" - mondta Park - "Alig várom, hogy egy olyan stúdióval dolgozhassak együtt, amelynek márkája a merész, eredeti és kockázatvállaló történetmesélést képviseli."

A Lionsgate várakozásteli hozzáállása

"Park generációnk egyik leglátványosabb történetmesélője, és nagyon örülünk, hogy partnerek vagyunk abban, hogy filmes remekművét a kisképernyős műfajba is átültethetjük" - mondta Scott Herbst, a Lionsgate Television vezető alelnöke és a forgatókönyvek fejlesztéséért felelős vezetője.

"Az 'Oldboy' sorozatadaptációja a nyers érzelmi erőt, az ikonikus harcjeleneteket és a zsigeri stílust mutatja majd be, amelyek a filmet is klasszikussá tették."

90 Oldboy  (2003)

akció | dráma | misztikus | thriller

A hétköznapi családapa, Oh Dae-soo gyanútlanul éli életét, míg egy napon fogságba ejtik. A férfi nem tudja, hogy ki és miért kapta el. Éveken át egy cellában raboskodik.... több»