Spielberg új, 2. világháborús sorozata és még 7 új streaming széria, amit a jövő héten nézhetsz (Netflix, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video - 4. hét, 2024)

Izgalmasan alakul a jövő hét a streaming világában, megannyi új sorozat és évad premierjére készülhetünk. Az újdonságok között ott találjuk Steven Spielberg új második világháborús sorozatát, A levegő urait, illetve jön sokak gyerekkori kedvencének új feldolgozása, A világ ura: Forradalom is. De feledkezzünk meg Sofía Vergara új életrajzi sorozatáról, a Griseldaról se!

#8

valóságshow

Netflix

Az igaz szerelmet keresve nők festői helyekre utazva találkoznak a potenciális férjekkel. A csapda? Csak a nők kérhetik meg a kezüket, míg a férfiak időhöz kötöttek. több»

Új japán valóságshow, amelyben az élettársat kereső szinglik álomszerű helyekre utaznak, az idilli Okinawától a történelmi Kiotóig. A nőknek egy olyan férfival kell megválasztaniuk a sorsukat, aki bármelyik pillanatban kieshet. Mivel az idő fogy, és csak egy esélyük van a lánykérésre, a nőn múlik, hogy kiválassza az igazit. Premier január 23-án a Netflixen.
#7

75 Máshon  (2024)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»

A sorozat középpontjában három nő áll, akik Hongkongban teremtenek maguknak életet. Ott van Margaret, a gyönyörű háromgyermekes anya, akinek tökéletes életét egy tragédia romba dönti, Hilary, a gazdag háziasszony, aki kétségbeesetten próbál gyermeket vállalni, és Mercy, a fiatal koreai-amerikai diplomás, aki megpróbálja újrakezdeni az életét. A 2014-es vibráló és viharos Hongkongban életük olyan módon keresztezi egymást, amely arra kényszeríti őket, hogy saját kiváltságos világuk minden aspektusát újragondolják. Premier január 26-án az Amazon Prime-on.
#6

valóságshow

Netflix

A csapat visszatér New Orleansba, hogy feldobják hőseik életét – egy-egy érzelmi átalakítással. A siket diákok edzőjétől és tanárától kezdve az értékének... több»

A csapat visszatér New Orleansba, hogy feldobják hőseik életét – egy-egy érzelmi átalakítással. A siket diákok edzőjétől és tanárától kezdve az értékének felismeréséért küzdő siket diákon át a Bayou-öbölben született természetjáróig, aki a házasságában szeretné újra lángra lobbantani a szikrát, még több nevetés és könnycsepp várható, ahogy a Queer Eye továbbra is átalakítja az életeket és ünnepli a kedvesség erejét. Évadpremier január 24-én a Netflixen.
#5

dokumentum | sportfilm

Netflix

Körről körre, mérkőzésről mérkőzésre Európa legjobb rögbicsapatai küzdenek meg azért, hogy hazavihessék a trófeát a 2023-as Hat Nemzet Bajnokságon. több»

A Netflix hagyományosan erős a sportról szóló dokumentumfilmekben és sorozatokban. Ezek táborát erősítei a Hat Nemzet: Bajnokok közelről is, amely a legrégebbi és legnagyobb éves nemzetközi rögbibajnokság izgalmas világába vezeti be a nézőket, betekintést nyújtva a kulisszák mögötti pillanatokba, ahogy Európa legjobb csapatai a rögbi naptár legnagyobb mérkőzésein küzdenek meg a rangos trófeáért. Premier január 24-én a Netflixen.
#4

dokumentum | kaland

Disney+

Az Egy igazi bogár élete egy olyan világba kalauzol el, amely túlmutat a képzeleteden, ahol az élet teljesen más léptékű, és ahol a kis lények elképesztő erőkre támaszkodnak,... több»


Szereplők: Awkwafina
A Pixar Egy bogár élete című animációs filmje által inspirált új Disney+ Original sorozat a National Geographic-tól egy hihetetlen kaland a világ kilenc különböző mikrobogárvilágában, ahol a természet erői miniatűr méretben játszódnak le, és ahol az apró lények elképesztő erőkre és rendkívüli szövetségekre támaszkodnak, hogy túléljék a mindennapokat. A tét nagy még akkor is, ha az élőlények rendkívül kicsik. Nyomon követhetjük a képzeletbeli világokban élő apró hősök hihetetlen történeteit - egy New York utcáin otthont kereső ugrópóktól kezdve egy Costa Rica-i orchidea méh első munkanapjáig, amikor parfümöt készít. Premier január 24-én a Disney+-on.
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

Teela egyesíti erőit He-Mannel és a többi hőssel, hogy megmentsék Eterniát a sötétség szorításából. több»

A Grayskull kastélyért folytatott harc új epikus fejezete! Az újonnan gépesített Skeletor az Anyatábla erejével felfegyverkezve megtámadja Eternia szívét, miközben Adam herceg új felelősséggel küzd, és azzal, hogy ez mit jelent számára He-Manként! Adam kénytelen választani a jogar vagy a kard, és a királyi vagy a bajnoki élet között! Eközben az új boszorkány, Teela a Kígyómágia titkát keresi a Sötét Füst ködében, hogy újjáépítse a mágikus birodalmat, és segítsen He-Man-nek visszatartani a legnagyobb fenyegetést, amivel Eternia valaha is szembenézett: a despota Hordak, a Horda Birodalom kegyetlen vezetőjének visszatérését! Premier január 25-én a Netflixen.
#2

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

A világ egyik leghíresebb alvilági vezetője, Griselda Blanco élete ihlette a sorozatot, amely ugyanakkor nagy részt kitalált történet. Az események a '70-as és '80-as években játszódnak Miamiban, ahol Griselda kihasználva báját és gyilkos kegyetlenségét, kiépített egy egész kartellt. Sokan csak Keresztanyaként emlegették. Premier január 25-én a Netflixen.
#1

59 A levegő urai  (2024)

(6)

akció | dráma | thriller

Apple TV+

A Donald L. Miller azonos című könyve alapján és John Orloff forgatókönyvével készült Masters of the Air a 100. bombázócsoport (a „Véres Század”) tagjainak sorsát követi,... több»

A Donald L. Miller azonos című könyve alapján és John Orloff forgatókönyvével készült Masters of the Air a 100. bombázócsoport (a „Véres Század”) tagjainak sorsát követi, akik veszélyes bombatámadásokat hajtottak végre a náci Németország felett, és megküzdöttek a 25 ezer láb magasan a levegőben zajló harc nehéz körülményeivel, a faggyal, az oxigénhiánnyal és a terrorral. A történet által érzékelhetővé válik az a pszichológiai és érzelmi ár, amelyet ezek a fiatal férfiak fizettek, miközben segítettek megállítani a Hitler Harmadik Birodalmában zajló borzalmakat. Néhányan meghaltak vagy fogságba estek, néhányan megsebesültek, néhányan pedig elég szerencsések voltak ahhoz, hogy hazajussanak. Függetlenül az egyéni sorstól, mindannyian nagy áldozatot hoztak. Premier január 26-án az AppleTV+-on.