Trónok harca: Elvonóra került a Jon Snow-t alakító Kit Harington

Úgy tűnik, hogy a Trónok harca sztárját, Kit Haringtont kissé jobban megviselhette a sorozat utolsó évadának feszített munkatempója. Figyelem, cikkünk spoilereket tartalmazhat!

A Havas Jont alakító fiatal színész a napokban vonult be egy Connecticut melletti szanatóriumba, hogy megpróbáljon regenerálódni a közelmúltban kialakult stressz és alkoholproblémái alól. Harington szóvivője elárulta, hogy Kit kissé megviselt állapotba került a sorozat lezárását követően.

„Éveken keresztül keményen dolgozott a sorozaton. Most pedig nehéz megbirkóznia azzal a gondolattal, hogyan is tovább” – nyilatkozta Harington szóvivője a PageSix magazinnak.

A napokban számoltunk be arról, hogy a színész mennyire ledöbbent a Trónok harca utolsó epizódjának olvasópróbáján, amikor szembesült azzal, hogy az általa alakított karakter megöli Daeneryst, az esetről felvétel is készült, amely a közelmúltban megjelent Az utolsó őrség című dokumentumfilmben látható.

Annyi bizonyos, hogy Haringtont minden közeli ismerőse és családja támogatja döntésében, köztük felesége, Rose Leslie, így a röpke egy hónapos rehabilitáció után alighanem újult erővel veti majd magát bele a munkába.