Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 14-20.)

Tovább folytatódik a premieráradat a Netflix háza táján. Visszatérő sorozatok, új filmek, animációs produkciók, dokumentumfilmek, drámák és thrillerek is tarkítják majd a felhozatalt az elkövetkező napokban. Listánkban leginkább a szolgáltató eredeti tartalmaira fókuszáltunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

dokumentum | krimi | sportfilm

Netflix

Megismerhetjük a sport egyik legnagyobb szteroidbotrányát a BALCO laboratórium vezetőjével, a teljesítményfokozó szerek használatával gyanúsított sportolókkal és másokkal... több»

Rendező: Bryan Storkel
Szereplők: Victor Conte
Victor Conte neve egyet jelent a sportvilágot megrázó legnagyobb doppingbotránnyal, amely olyan élsportolókat érintett, mint a baseball nagyja, Barry Bonds és az atlétika legendái, Marion Jones és Tim Montgomery. Conte 16 éven át állította, hogy a BALCO Laboratories, a Bay Area-ban működő táplálékkiegészítő cége soha nem foglalkozott illegális, teljesítményfokozó szerekkel. De 2000-re átállt a 'sötét oldalra', és a szteroidokat, hírnevet és világrekordokat kereső sportolók kapcsolattartójává vált. A filmben Conte több egykori munkatársával - köztük Montgomeryvel, valamint a doppingellenes és hatósággal, akik segítettek őt börtönbe juttatni a 42 vádpontos vádemelés után - készült interjúk feltárják a megrázó részleteket.
#5

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy irodai dolgozó, aki bizonytalan a külseje miatt, éjszakánként álarcos internetes személyiséggé válik, mígnem szerencsétlen események láncolata borítja fel az életét. több»

Kim Mo-mi, egy átlagos irodai dolgozó, aki nappal bizonytalan a külseje miatt, éjszaka pedig egy streamer, aki maszkkal takarja el az arcát. Egy váratlan incidensbe keveredik, és élete drámai fordulatot vesz.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

A nehézsúlyú bajnok elhagyja a ringet, és megpróbálja megélni a visszavonulást családjával, köztük feleségével, Parisszal, édesapjával, Johnnal és hat gyermekével. több»

Rendező: Nick Hornby, Josh Jacobs
Szereplők: Tyson Fury
A sorozat exkluzív betekintést biztosít a nehézsúlyú világbajnok életébe, aki kilép a ringből, és megpróbálja megélni a nyugdíjas éveket rendkívüli családjával, köztük feleségével, Parisszal, apjával, Johnnal, hat gyermekével és testvérével, Tommy Furyval és barátnőjével, Molly-Mae Hague-vel. A sorozatban a kaotikus iskolai elfoglaltságok mellett Tyson folyamatosan olyan projekteket keres majd, amelyek lekötik, a rajongókkal való találkozást célzó országos turnétól kezdve a pazar hétvégéken át a rögtönzött családi kempingezésekig, miközben megpróbál ellenállni a ringbe való visszatérés vágyának.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor egy 5 éves kislány balesetet szenved, az édesanyja elkezdi feltárni az igazságot – és országos reflektorfénybe kerül. több»

Isabella Nardoni meggyilkolása, amely 2008 márciusában történt, Brazília legújabb kori történelmének egyik legperverzebb bűncselekménye: egy 5 éves kislányt kidobtak annak a lakásnak a hatodik emeleti ablakán, ahol a hétvégét töltötte apjával, mostohaanyjával és testvéreivel. E sokkoló esemény mellett a bűncselekmény vádlottjai éppen a gyermek apja és mostohaanyja voltak, akiket később gyilkosságért ítéltek el. Az ügy lezárva. Az igazságszolgáltatás megtörtént. Mint most kiderül, a dolgok nem feltétlenül így történtek.
#2

vígjáték

Netflix

Upshawék visszatértek, és több a dráma, mint amennyit egy otthon elbír. több»

Bennie Upshaw (Mike Epps), egy indianapolisi fekete munkáscsalád feje, egy bájos, jó szándékú szerelő és egy kaotikus személyiség, aki csak próbál a lehető legjobban helytállni és gondoskodni családjáról - feleségéről, Regináról (Kim Fields), két kislányukról (Khali Spraggins, Journey Christine) és elsőszülött fiáról (Jermelle Simon), valamint a tinédzser fiúról (Diamond Lyons), akinek egy másik nő (Gabrielle Dennis) az édesanyja - mindemellett pedig próbálja elviselni a sógornőjét (Wanda Sykes), mindezt inkább kevesebb, mint több sikerrel. De Upshaw-ék elhatározzák, hogy együtt minden lehetséges, és így eljuthatnak a következő szintre. A következő évadban Upshaw-ék tovább zakatolnak az élet hullámvölgyein át, beleértve az új munkahelyeket, a nagyobb álmokat, az egészséggel kapcsolatos küzdelmeket és néhány komolyabb meglepetést, de még mindig kitartanak a család szeretete mellett.
#1

70 A majomkirály  (2023)

(1) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. több»

A Majomkirály egy akciódús családi vígjáték, amelynek középpontjában egy karizmatikus Majom és varázslatos harci botja áll. Hősünk küldetésre indul, hogy győzedelmeskedjen 100 démon, egy különc Sárkánykirály és Majom legnagyobb ellensége - saját egója - felett. Útközben egy fiatal falusi lány megkérdőjelezi önző hozzáállását, és megmutatja neki, hogy a legkisebb dolgoknak is nagy hatása lehet a világra.