Közösség

Vélemény:

75 Az élet habzsolva jó

(2013)

Az élet habzsolva jó

lizidavid2010   2015.03.31 23:24
0

Ez a film egyszerűen fantasztikus. A lány egyszerűen zseniálisan alakít, annyira jól, hogy majdnem én sírtam el magam, mikor eltakarja a fiú elől a testét, mert fél, hogy az nem tetszene a srácnak, és meg van róla győződve, hogy ő maga egy ronda lány. Ez szívbemarkoló. Rengeteg jel van arra, hogy a lány önbizalom hiányos, de ez a jelenet a legbutábbak számára is világossá teszi. És hogy tud szeretni! Az életét adná a fiúért, és majdnem meg is teszi ... Kár, hogy ilyen tiszta érzésű gyönyörű lányok ma már nem léteznek:) A srác halál jó fej, egész hollywood a humoráról beszél:D Talán nem is véletlen, hogy megkapta az új fantasztikus 4-es főszerepét:) Igen nem a legszebb pasi, de olyan sármja és kisugárzása van, ami sokkal fontosabb egy helyes pofinál. Humora és karizmája van, amivel minden lányt le lehet venni a lábáról, még engem is:D:) Ja és egyébként sokkal jobban néz ki valójában, nézzetek csak meg vele egy interjút, vagy egy hülyüléses videót amiben szerepel:) A lány is picit el van " csúfítva", nincs rajta smink se semmi, de még gy is gyöny9rű szép:) Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, akibe egy kis empátia szorult, mert szívszorító részek vannak benne, főleg ha az ember észre veszi az apróbb jeleket ( pl amit az elején említettem ). Higyjétek el srácok, nem csak a tranformes a jó film:D És nem csak az a király ha össze verik egymást és közben rájuk robban a gyár:D Kell néha a szívnek is egy kis töltet, és ez hölgyeim és uraim, megadja neki:)