Nehezen szántam rá magam a filmre, de barátnőmmel egy laza délutánra megfelelő "randifilmnek" tűnt az előzetes alapján, ami, hozzá kell tennem, meg is fogott… Azonban kb. a film feléig működött az alapkoncepció, onnantól kezdve pedig ugyanabban a mederben haladt tovább, amire korábban paródiaként utalt. Hogy őszintén megmondjam, ilyen jelenséggel nem sűrűn találkoztam, már csak ezért is érdemes volt megnézni.
A másik pozitívum, hogy talán ez az első filmje a színésznőnek, amire azt mondom, kétség nélkül, hogy bájos… Rebel Wilson eddig még nem volt ennyire szerethető egy filmjében sem. Korábbi szerepei mindig is irritálóak és unszimpatikusak voltak számomra, szóval tényleg kellemes csalódásként éltem meg a film. Egy limonádé film, ami élvezhetően buta, tudatosan giccses, és a poénok is a helyükön vannak. A szereposztásba sem tudnék belekötni: a két férfi főszereplő remekül hozza a két különböző karaktert (Liam Hemsworth és Adam Devine).
A fentebb már említett második felénél kezdődnek a gondok, amikor elfogy a sztoriban rejlő lehetőség, és ugyanaz a sablonokkal teli, teljesen átlagos vígjáték lesz belőle, amit eddig gúnyolt. Egy-két musical jellegű jelenet még mosolyt csalhatott az arcomra, de érezhető, hogy a film kifulladt. Szerencsére alig másfél óra, így a néző még képes a jóra emlékezni a megtekintése után.
A lezárás, vagy mondjuk inkább fordulat (?) nem tud meglepetést okozni, teljesen kiszámítható az egész film "miértje", és a tanulság is inkább közhelyekre épít. A Túl szexi lány című komédiához tudnám hasonlítani, mindkettő az önbizalomról szól; inkább női nézőknek való (egyszerűbb) alkotás.

72 Hát nem romantikus? (2019)
fantasy | romantikus | vígjáték
Egy szerelemből kiábrándult nő egyszer csak egy romantikus, ám annál inkább komikus helyzetben találja magát. több»
Szereplők: Liam Hemsworth, Tom Ellis, Priyanka Chopra, Rebel Wilson, Jennifer Saunders