2023.02.22 17:31 Boros Anett Nézhetetlen Olvasottság: 239x
1

Borzalom

Most néztem meg a filmet, szerintem pénzmosásnak jó volt. A no name, ZS kategóriás, magukat színésznek avanzsáló emberek alakításai rosszak, a főszereplő csávó full unalmas, semmitmondó, saját gondolatait közvetítő narrációja főleg. És ő a filmben állítólag író. Milyen izgi könyveket írhat, ha ilyen dögunalom gondolatai vannak magában? Nem életszerű forgatási képek.

Semmi másról nem szól, mint hogy ez a pénzes, sznob csávó majdnem minden nap lejár Budapestről Tihanyba, mert belefutott egy festőművész nőbe, és volt annyira töketlen, hogy mindig hagyta elmenni, a végén meg bottal üthette a nyomát. A forgatókönyv szerint még unokának is rossz volt, mert a nagymamáját (ő volt az egyetlen normális karakter a filmben) elhanyagolta. Egyszerűen nem volt életszerű. A pap, akihez bemegy a templomba, egy totál lebarnult kék szemű ipse, aki túl jól néz ki papnak.

Borzalom

Olyan volt, mintha gyerekek írták volna meg ezt a full kretén és agyhalott szöveget, amit a faszi futkosása közben lenyomott a filmben. Én a végén már 5 percenként néztem, mennyi van még belőle hátra, és rám jött a tízperces röhögőgörcs, és a végén már én mondtam hangosan a kommentet a főszereplő helyett. Pedig olyan nagy reményekkel indultam neki, és a végén csalódtam. Inkább adták volna oda a pénzt az éhezőknek, de komolyan! Gyerekek! Ennél jóóóóóóóóval,de jóóóóóóóóóval magasabb az a bizonyos léc. Ez szerintem szégyen volt az igazán jó magyar filmekre nézve. Citrom, málna, mindenféle gyümölcsízben elvitte a negatív díjat nálam, az tuti.

romantikus

Simon, az író fáradhatatlanul témát keres új regényéhez, amikor megismerkedik Izabellával, a festővel, aki épp a tihanyi apátságról készít képet. A férfinak ismerős ez a... több»

1