Jóképű, karizmatikus, intelligens és elegáns: Goo Won a King Group örököse, akinek mindene van, csak emlékei nincsenek az édesanyjáról. Azért, hogy visszanyerje emlékeit, visszatér a King Hotelbe. Cheon Sa-rang a recepcióról dolgozta fel magát, hogy most a csillogó King the Land térben… Több

Sorozat áttekintés

84 A mosoly birodalma (2023)
Nagyon szeretem Junhot. És nekem az tetszett nagyon ebben a szerelmi történetben, hogy mindvégig kiálltak egymás mellett, nem engedték, hogy bármi vagy bárki közéjük álljon. Fejlődött folyamatosan a kapcsolatuk. Ez jó. És hát Junho szép, vonzó, szexi, még lóvéja is van, igazi álompasit alakít. Nálam többször nézős.
Aranyos romantikus történet. Nincsenek benne túlságosan mély érzések. A főszereplő hölgynek valóban szép volt a mosolya, bár szépség tekintetében választhattak volna jobbat. A férfi főszereplő viszont telitalálat.
Nagyon-nagyon el van nyújtva, az utolsó részek már nagyon nem kellettek volna, unalmas, vontatott, semmi újat vagy érdekeset nem tudott adni. A közepéig tetszett, aztán nagyon lapos lett és érdektelen, mintha sosem érne véget. Túl sok a luxus, minden el van túlozva, a kevesebb sokszor több! Láttam már ettől hitelesebb, szebb k-dramát, de akit nem zavar a sok giccs és nyál, annak tetszeni fog. Számomra közepes, felejthető.