A történetben egy fényképészt ismerhetünk meg, akinek nagyot zuhan a karrierje, ezért visszatér szülővárosába – ahol találkozik egy régi ismerőssel, akivel újra feléled a románc.
(Hupka Adrián)
IMDB értékelés:
8.0/10
Rendező: Yeong-Hoon Cha
Író: Hye-joo Kwon
Író: Hye-joo Kwon
Szereplők: Chang-wook Ji, Dong-mi Shin, Hye-Sun Shin, Mi-kyung Kim, Hyun-chul Seo, Yu Oh-seong, Kang Young-Seok, Jae-won Lee
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023.12.02. | Netflix (2023.12.02.)

Az örök szerelem
Érdekes film, ha eltekintünk a sok sírástól és ivászattól. Teljesen más kultúrát mutat be, és nekem ez nagyon tetszett. A film története számomra nem volt annyira érdekes, nyilván vártam a happy endet, de csak ennyi. Sokkal jobban tetszett a mindenna... Több
Hasonló sorozatok
Netflix heti top10: Hiába ért el 21 milliós nézettséget az új sorozat, ez is 'csak' a 3. helyre volt elegendő (4. hét, 2024)
Netflix heti top10: Alig mutatták be, már 114 millió megtekintett óránál jár az új sorozat, még megközelíteni sem tudták (5. hét, 2024)
Netflix heti top10: Második hete veri rommá a mezőnyt a sorozat, megint 114 millió megtekintett órát produkált (6. hét, 2024)
Ez a 9(!) új streaming sorozat és évad jön a jövő héten, itt a lista (Netflix, AppleTV+ - 48. hét, 2023)