Egy életvidám, fiatal Panda indul útnak Kínából Afrikába, hogy megmentse legkedvesebb barátját, Jielongot, az elrabolt sárkányt. E lebilincselő expedíciója során egy rendkívüli és varázslatos birodalomba botlik, amely tele van fenséges hegyekkel, hatalmas sivatagokkal és buja… Több

58 Pandakaland (2024)
Pandák, sárkányok, hiénák és egy nagyon ismerős történet egy kis oroszlánról, akinek a szülei meghalnak, és a nagybátyja neveli, aki gonosz. Ötletért nem mentek messzire a készítők. Egy kis panda legjobb barátja egy sárkány. A sárkányok ebben a világban nem tüzet okádnak, hanem jeget, és irányítani tudják az időjárást. Persze ritka teremtmények, ezért is raboltatja el az egyiket az oroszlánkirály nagybátyja, hogy szülinapi ajándékként adja a kis oroszlánnak. Hátsó szándéka persze az, hogy majd a sárkány engedelmeskedik neki, és megöli a hiénákat. A sárkány legjobb barátja egy panda, aki utánaindul gondolkodás nélkül, hogy megmentse. Csónakkal eljut Ázsiából Afrikába!, ahol összebarátkozik egy majommal, majd egy hiénával. Végül persze legyőzik a gonosz nagybácsit, és minden jóra fordul. Számomra hihetetlen, hogy mekkora Oroszlánkirály-koppintás az egész, szinte visszarepülünk az évekbe, a krokodil itt is nagyon buta, engedelmeskedik az oroszlánnak, aki meg retteg a hiénáktól. Számomra zagyvaság az egész. Egyedül a kis panda tetszett benne.
Nagyon aranyos, kedves mese, amin szerintem az egész család jól tud szórakozni. Néha nem is kell ennél több.
A film 42 548 100 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 20 359 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.