Az elragadó démon

Az elragadó démon

마이데몬

Egy izgalmas akciódráma, amely egy Chaebol-örökösnő, Do Do-hee és Goo-won, egy démon, aki egyik napról a másikra elveszíti képességeit, románcát és heterogén együttélését mutatja be.

(Hupka Adrián)

Rendező: Kim Jang-Han
Forgatókönyvíró: Choi Ah-Il
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023.11.24. | Netflix (2023.11.25.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 16 epizód

2024.09.05 Kovács Viktória

Kellemes kikapcsolódás, mindenki szép és jól öltözött. Nem egy bonyolult történet, de Song Kang látványa sok mindenért kárpótolja az embert.

2024.01.27 Denilke

Nem az én démonom...

Kim Jodzsong vitte a hátán a filmet, Song Kang csak volt... ő volt a jóképű, jó testű férfi főszereplő, aki Prada férfi kollekcióját mutatja be. A kezdés után többet vártam, hamar ellaposodott. Érdekes, ők kapták meg 2023 legjobb párja díjat, de ezt nem a színészi játékuknak köszönhetik sajnos, hanem szépségüknek... Olyan, mintha készítettek volna nekik egy filmet, a két fiatal felkapott színésznek. Egyébként nagyon szeretik a koreaiak a reinkarnációt előrángatni, de ezt a hasonló sztorit már elsütötték egy szuperebb filmben. Amelyben Rowoon és Cho Bo-ah, a Te vagy a végzetemben nagyobbat alakított...

2024.01.21 pekten01@freemailhu

Mary

Szerintem ez egy bűbájos koreai film. Szép szereplőkkel, meseszerű romantikus történettel, némi családi drámával. Nagyon kellemes szórakozás volt.