N/A

Érdekességek
Cikkek

2022.02.07 Yosihiro

Internátus 3. évad 2. rész

A cselekmények újból összekuszálódnak kicsit. Több visszaemlékezést is kapunk Marcos családjáról, főleg az édesanyjáról, aki - mint kiderül - szintén az internátusban nevelkedett, ezért van rajta az ikrek szimbólum. Fermin, mint egy profi kém, minden nyomot eltüntet a Maríára támadó ellen, akit a fia lelőtt. Egyre feszültebb a helyzet Héctor és Elsa között. Kiderül az is, kivel csalja meg Elsa Héctort, egy véletlen telefonhívás vezeti rá Marcost az igazságra. A kis Evelyn, Paula barátnőjének a szülei válni készülnek, és Evelyn nagyon fél, hogy apa nélkül marad, ezért elindulnak pótapakeresőbe. Ebben a részben plusz személyként Nora bukkan fel, és már kezd is információkat szolgáltatni. A sorozaton most azt érzem, hogy mintha egy újabb fordulat jönne a történetbe. A szerelmi szálak most alábbhagytak, csupán Marcos és Amelia pillantása az, ami eléggé szerelmesnek tűnik. A nyomozások és a feltűnő akadályok miatt kicsit nehezményezem azt, hogy közbeiktatták be a múlt eseményeit. A misztikum része az ikrek szimbólummal, valamint Cayetano szellemi feltűnése adja az igazi izgalmakat, hogy mikor és hogyan fog kiteljesedni, azt nem tudom. Szerintem ismét egy remek részt kapunk, így csak ajánlani tudom mindenki számára. Üdv, Yosi