Rólam

Ugyan mit irhatnék magamról. Mint mindenki aki itt van "film" rajongó. Bár több műfaja van én az animéket, rajzfilmeket kedvelem elsősorban. A filmek közül az akció és a "jó" filmeket szeretem. A kor, hogy hány évas vagyok nem számít hiszen a film is kortalan ! Bárhol bármikor meg lehet nézni egy jó movie-t :)  Kinek mit jelent a film ?!  Hát ez összetett kérdés , de nézzük csak. A filmek többsége egy elképzelt "mesén, történeten" alapszik ugyan vannak megtörtént eseményen alapuló filmek, de valjuk meg az életet nem lehet megfogni egy filmel. Maga a filmes szakma is egy álomvilágban él ahol minden nagyon különleges mert van benne jó, rossz, szép, csúnya stb. ez kifogyhatatlan. Ezekből az inpulzusokból áll össze egy film és alakul ki a témája. Mindenki szinte "magát" keresi egy filmben  vagy hasonlítja össze magát életét stb.  Viszont a leghihetetlenebb mozi az álmainkban vannak amit mi vetítünk magunknak az eltelt napi inpulzusokkból összerkva. Tehát akkor egy nap akár két "jó" filmet is megnézhetek egyet a moziban egyet meg amikor alszok. Én úgy gondolom ez egy csodás világ  kár kimaradni belőle és "örüljünk" a technológinak is , hogy ilyen szinvonalon nézhetünk egy filmet. Ami ugyan továbbfejlődik, de reméljük nem lesz ránk káros hatással a sok virtuális érzékekkel.  Végszó : Ha nem is minden nap, de azért érdemes megnézni egy filmet mert életünk is egy mozi !

Üdv YOSI

Vélemények (1446)

2024. 04. 28.
Titkos információk
Úgy gondolom most jobb részt kapunk ami nemcsak a történet, de a színészi játékban is megmutatkozik. Újabb ereklyék és újabb csavar a történeten így a csattanó a végére a... több»
2024. 04. 28.
Születésnapi ereklye
Ismét két szálon folyó ereklyevadászaton vagyunk és azt kell mondjam igazából nem tud a színvonal annyira felemelkedni, hogy megadjam rá a négy csillagot. Igazából Pete v... több»

NA Ösztön  (2013)

2024. 04. 28.
Kiválasztás
Ez a rész szerintem H.G Wells-ről szól ismét aki kicsit mellőzve volt idáig. Kiderül, hogy az astrolábiumot odaadta a testvériségnek és a törvényszéki nyomozói munkát vál... több»
2024. 04. 28.
Elvarázsolva
Egy szokványos részt kapunk remek humorral és szintén práhuzamos történésekkel. A két csapat közül Claudia és Steve egy lóversenypályán köt ki ahl Steve nem igazán kerül ... több»

NA Könyvnoár  (2013)

2024. 04. 28.
Régi idők ereklyéi
Újabb gyöngyszem ebben a soroaztabn és azt kell mondjam ez is kiemelkedően sikerült. Itt nem csak a két történetet tudom kiemelni hanem látványban is sokat kapunk. A befe... több»
Könyvnoár (2013)
Abigail (2024)
Oszkár (1967)