Nagyon rossz ez a film, hihetetlenül unalmas, a színészi játék gyenge, a történet sablonos. Az éhezők viadalának gagyi változata kicsit másként. A szerelmi szál nagyon nyálas. Nem ajánlom senkinek.
Imádtam a filmet és a regényt is. A történet fantasztikus, az alakítások remekek. Megéri megnézni, mindenkinek csak ajánlani tudom. Végig izgalmas a film.
Számomra van egy kis Éhezők viadala beütése, de a történet azért más! Nekem nagyon tetszett! Nem mondanám valami humorosnak, de mindenképpen nagyon izgalmas!
A könyvet nem olvastam, de sokat hallottam róla. Nos, ha nem ismertem volna a könyv tartalmát, egyszerűen nem értettem volna meg a világ szerkezetét, annyira össze volt csapva. Amúgy meg tipikus tinis disztópiás akciófilm, és annak még nem is olyan okos, mint Az éhezők viadala. Egynek elment.
Hát nem lett olyan jó, mint amire számítottam. A főszereplők számomra kifejezetten ellenszenvesek, de a történet is hagy bőven kívánnivalót maga után. Ebben a kategóriában inkább az Éhezők viadalát ajánlanám.
A csoportok szerinti beosztás nem igazán megvalósítható, de mindenképpen érdekes ötletnek tartottam. A lány jellemfejlődése túl gyorsan történik ez hiba, de nem rossz film.
Nálam úgy lebeg a levegőben az egész sztori. Nem rossz, de valahogy nem tud felcsigázni. Az első rész még újszerű volt, de a többi sablonos sajnos és hatásvadász.
Többet vártam. Egyébként kiváló történettel rendelkező film, mindenképpen a "jó film" kategóriába sorolnám. Nálam többször nézhető alkotás. Várom a következő részt, lehet ott megkapom minden elvárásom :)
Ez a film érthetetlenül és önmagamat meglepve is nagyon tetszett. ( a folytatása már sajnos nem.) Élveztem a különös és izgalmas társadalmi rendszert, amiben játszódik. Izgalmasnak találtam a főhős kiválasztotti "mindenhez értését". És lekötött a történet.
Imádtam. Nagyon jó kis jövőkép. Bár én nem élnék egy ilyen rendszerben, hiszen szinte a lehetetlent súrolja, mégis jó kis megoldás lenne. Már nagyon várom a folytatást.
Nekem nagyon tetszett, izgalmas volt végig, és egy percig sem unatkoztam. Vártam mikor érik be a bimbódzó románc ami szerintem emelte a film színvonalát.
Nem voltam elragadtatva ettől a filmtől, pedig a könyvet imádom... Nem éreztem azt a hatást, ami a könyvben megvolt. Jó, tudom, nem fair a könyvhöz hasonlítani, hiszen nem betűről betűre filmesítik meg a sztorit, hanem az alapján, de még ettől elvona... Több