A fekete macska

Gatto nero
Cikkek

A film forgatása 1980. augusztus 11. és szeptember 28. között zajlott, majd jöttek az utómunkálatok.Szerző: Interfectorem Sabnock

A filmet DVD-n az Egyesült Királyságban a Shameless Screen Entertainment és a Salvation Films jelentette meg.Szerző: Interfectorem Sabnock

A vágatlan filmet Amerikában 2001. május 29-én az Anchor Bay Entertainment és egy másik kiadó, a Blue Underground adta ki DVD-n.Szerző: Interfectorem Sabnock

Az Egyesült Államokban csak 1984-ben mutatták be a mozik a filmet.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film legfőbb jeleneteit a Buckinghamshire-i West Wycombe, Chalfont St. Giles és Hambleden falvakban forgatták, majd római stúdiókban folytatták.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film eredeti forgatási címe az Il gatto di Park Lane („A Park Lane-i macska”) volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film forgalmazója az Italian International Film nevű cég volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film gyártó cége a Selenia Cinematografica S.r.l. volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film eredeti nyelve az olasz.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film mozis ősbemutatója 1981. április 4-én volt Olaszországban.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film az 1843-as A fekete macska című, Edgar Allen Poe által szerzett novellából született.Szerző: Interfectorem Sabnock