Nincs túlbonyolítva, ez egy bosszúfilm bot egyszerű karakterekkel és cselekménnyel, viszont piszkosul jó, darkos atmoszférával, ami ezt bőven kompenzálja. Szegény Brandon Lee nem volt nagy színész, itt viszont jól állt neki ez a "minden mindegy" akcióhős szerep.
Ez egy hatalmas film! Nem csak a forgatás alatt történt tragédia miatt lett emlékezetes. A rocker srác visszatér a túlvilágról és gyilkolja a rossz fiúkat. "Elképedve állt az ördög, érezte milyen ocsmány is a jóság.."
Nekem ez a kedvenc filmen. Nincs olyan év, mióta kijött a film, hogy legalább kétszer ne néztem volna meg egy évben. Nagyszerű rendezés, nagyszerű történet, nagyszerű színészek és zene. Csak ajánlani tudom.
Hatalmas kultfilm, mostanában rengeteg ehhez hasonlót nézek. Sokkal többet éf, mint 10 Harry Potter, vagy Gyűrűk Ura film. Mindenkinek bátran ajánlom.
Zseniális. Mindig is tetszettek a beborulós, bosszúállós, sötét képi világú filmek. Van egy olyan atmoszférája, ami lenyűgöz. Brandon Lee még nagyra vihette volna, ha nem történik tragédia, remekül játszotta a szerepét, s ez a stílus nagyon jól állt neki.
Sok fiatal biztos csak legyint, hogy megint egy régi akciófilm. De azok, akik a megjelenéskor látták, és azóta még sokszor megnézték, tudják. Tudják, hogy „– Örökké nem eshet."
Nagyon jó alapanyagból építkezik ez a film. Érdekes és végigizguljuk a filmet. Nagyon szép szerelmi történet darkosítva. A főhős fejlődése és szenvedése végig érezhető és átérezhető. Szörnyű belegondolni, hogy ezt a forgatást és a film sikerét a főhő... Több
A holló számomra az egyik legnagyobb hatású film, amelyet valaha láttam. Nem nagyon fogott meg még film ennyire, mint ez, szerintem egyszerűen zseniális. Bár a története egyszerűnek mondható, ha nagyon akarjuk, akár néhány mondatban is tökéletesen ös... Teljes kritika
A hangulata, a története megfog, odabilincsel a fotelhez. Igaz, egyszer nekem nem volt elég megnéznem, hogy pontosan értsem a részleteket, sajnálom a Brandon Lee-val történteket.
Sajnálom, hogy már nem él Brandon Lee. Bár szerintem egyáltalán nem volt jó színész. Ez a film is elég átlagos bosszúállós történet. Egynek azért elment.
Ez a film nekem túl sok volt, ami által már nem éreztem hitelesnek, meggyőzőnek. A kevesebb több lett volna. Maga az alapsztori nem rossz, ötletes. egyszeri nézésre alkamlas.