A történet igaz történések alapján zajlik. Elsőre igazán izgalmas, másodjára sok olyan emberi jellemet, cselekvés lehet felfedezni ami utal a vége, amit elsőre nem figyelünk, vagy nem tanusítunk neki nagy jelentőséget. A vége igen drámai és meglepő. ... Több
Nagyon érdekes ötlet, érdekes végkifejlettel, annak ellenére, hogy ezzel együtt egy hétköznapi környezetben folynak az események. Mindenkinek ajánlom a filmet, elgondolkodtató!
Úh de kemény film. Általános iskolásként láttam először és mindenkivel megakartam nézetni ezt a filmet, olyan nagy hatással volt rám. Emlékszem, hogy minden egyes pillanatát élveztem és átéreztem. Napokig semmi másra nem tudtam gondolni csak a filmre! Nagyon nagy alkotás! Nagyon jó film!
A németek tudják, hogy kell filmet csinálni ez már meglátszott a Kísérlet című thrillernél is. Nagyon szeretem az igaz történet alapján készült filmeket és ez bár kicsit eltér az igazi sztoritól mégis nagyon egyedi és borzongatósan jó film.
Összeségében egy teljesen nézhető film, amely elég erős témát boncolgat többnyire sikeresen. Egyszer mindenkinek megkellene néznie akár iskolában oktatás céljából.
Ez a németeknek most nagyon összejött! Se több, se kevesebb. Ehhez a filmhez nem kell már hozzá tenni semmit. Mit egy kis esszé a diktatúra kialakulásáról. Alapmű. Többszörnézős.
Nagyon jó film és nagyon bejött. Többször nézős és nem unalmas. Kár, hogy az ilyen filmek nem igazán jutnak el szélesebb rétegekhez. Középiskolákban például simán rá lehetne szánni egy kis időt.
Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, de összességében tetszett. A mondanivalót tökéletesen mutatták be és nagyon jó szálat használtak fel hozzá, de a kivitelezés néhol nem volt a legjobb. Összességében tetszett.
Ha szabad ezt mondanom hatalmas alkotás. A színészek nagyon jól hozták a karakterüket, ami igen csak fontos egy filmnél. Emellett a történet sem kezd el lejtmenetbe vágtatni. Számomra ilyen egy tökéletes szórakozás.
Szinte vég nélkül benne éreztem magam a filmben magamat. Pontosan ezt kell egy filmnek elérnie, hogy a nézőt magával rántsa egy fantasztikus kalandra, amit a mindennapok szürke hétköznapjaiból kitörve átélhet. Csodálatos volt.