A mások élete

Das Leben der Anderen

2015.07.14 prongs2001

Hihetetlenül jó film. Szórakoztató és izgalmas. A szereplőgárda nagyszerű, kiváló színészekkel. A történet egyszerű, de leköti az embert. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom, mindenképp meg kell néznie.

2016.12.13 fazekasanett92

Lebilincselő thriller, életszerű alapokkal és jelenetekkel, frappáns rendezői megoldásokkal. Jók a karakterek, érdekes a történet, meglepő a befejezés. Érdemes megnézni, ütős film.

2016.10.10 tiszaizsofi

Igazi kém film de lehetne izgalmasabb és mozgalmasabb, számomra kissé unalomba fulladt a befejezése sem az igazi mert nem hozott meglepetést. Jobbra számítottam de azért egyszer érdemes megnézni.

2016.06.11 Mulds

Ez a film nagyon tutira sikeredett. Talán az egyik legjobb, amit mostanság láttam. Ez lehetséges, hogy kissé túlzás, de ettől függetlenül is nekem ez a véleményem. Ajánlom mindenkinek.

2017.10.22 veresszsoltika

Féltem , hogy német dráma-krimi lévén nem éri el amerikai társai színvonalát, de kellemesen csalódtam, agyalós, érdekes, izgalmas sztori, frappáns véggel.

2016.07.05 Pock

Érdekes sztorijú film, aminek van mondanivalója és levonható belőle a tanulság. A színészek profik, jól alakítanak, hozzák az adott karaktert. Lekötötzt a történet.

2017.02.10 Enjoy

Izgalmas, fordulatos, végig cselekményes krimi-thriller, ami egy percig sem untatott. Magával ragadó, érdekes sztori csupa izgalommal. Jól összerakott, agyalós film.

2015.06.21 szafffy

Elgondolkodtató, komoly film. Jól eljátsszák a színészek a rájuk irt szerepet. Érdekes, felkavaró alkotás, keverednek a műfajok, jó az egyensúly. Dramaturgiailag is kiváló.

2015.06.10 veszi.peter

Egy igazán jó kis politikai thriller-ről beszélhetünk ennek kapcsán. Mondhatni egy kicsit ilyen ügynökös, titkosszolgálatos film, de a Jobbik fajtából.

2017.01.04 vesztingerkitti

Tanulságos és izgalmas dráma, nyers és szókimondó jelenetekkel de emiatt válik hitelessé és annyira felejthetetlenné a film. Érdemes megnézni mert nem sablonos és nem tucatfilm! Nagyszerű kikapcsolódás.

2016.04.29 Hektor6

Nagyon hatásos film, remekül bemutatja az akkori kor hangulatát, azt a feszültséget ami mindenhol ott volt. Ezen felül egy nagyon szép történetet mesél el, melyben a jó cselekedet tud érvényesülni, és ez szerintem gyönyörű tanulság is. Csillagos ötös film.

2016.04.23 Macko

Elgondolkodtató és életszerű dráma aminek tényleg van mondanivalója. Megfogó érzelmi szempontból is. Politikai vonatkozasaban is érdemes. Érdemes megnézni, ajánlom.

2017.08.22 zaphirisz

Életszagú. És ezt jó értelemben értem. Annyira hitelesen adja vissza a kort, az élethelyzetet, hogy attól még hátborzongatóbb lesz. Mert amíg egy átlagos amerikai kémtörténet annyira távoli, hogy az ember egy pillanatra sem tudja komolyan venni, és l... Több

2016.02.16 Ancsika

Sajnos nem tudtam vegig nezni a filmet mert borzalmasan unalmas volt az eleje.vontatott es semmit mondo.semmi em torteni,ugyhogy 45perc semmi utan feladtam.