Jól kitalált történet, de a végén, a kiinduló feladat (a szőke nő megtalálása) kissé összecsapott. Akárcsak az, hogy a hekker bige miért nem segített korábban a rágalmazási ügyben.
A svéd változatról van szó, első alkalommal 2010. májusában láttam. Most újranézve javítani kell az „osztályzaton”. A cselekmény és a könyv ismerete alapján állíthatom, hogy nagyszerű film, jogosan őrzöm a krimik között. Érdekes, hogy az extravagáns ... Több
noomi rapace amugy is nagy kedvencem és ebben a filmben is brutálisat alakít. maga a film elég kegyetlen és a lány megoldása kicsit hajaz a köpök a sírodra filmjéhez (nem tudom melyik volt előbb) de mindenkinek ajánlom aki bírja az ilyen jellegű filmeket
Nagyon nagy hype-ot kapott ez a film, ámbár szerintem felesleges volt eme felhajtás, hisz elég unalmas és semmitmondó ez a film. Színészileg nem rossz de ettől nem lesz jó egy film.
Ez a film ezerszer jobb, mint a későbbi amerikai feldolgozása, ugyanis sokkal hűségesebben tükrözi vissza az alapművet. Kegyetlenebb és megindítóbb is, mint amerikai társa.
A tetovált lány történetból készült eredeti film, mely mögött az amerikai utánzat (bár az sem rossz) simán elbújhat. Magával ragaó, izgalmas és feszült történet, melyet lélegzet visszafojtva néztem végig.
A kedvenc skandináv krimim, elképesztően izgalmas film, fantasztikus szereplők, szuper karakterek, 5 csillagos film. A remake sem lett rossz, de ez az eredeti vezeti nálam a listát.
Régebben láttam, végignéztem, de annyira nem fogott meg. Ma már egyetlen jelenetet sem tudnék visszaidézni belőle, de amúgy egynek elment, egyszernézősnek ajánlom.
Egy igen izgalmas és fordulatos regényből nehéz rossz filmet készíteni, és szerencsére itt az alkotók mindent megtettek azért, hogy a könyvből jó film szülessen. A főszereplők, a rendező és a vágó is kivette a részét a munkából, és egy igen sötét han... Több