Gyönyörű a zenéje egy új élmény a kedvencem. A Jin és a kismajom a legaranyosabb benne. Gyerekkorom egyik kedvence volt!
Egy nagyon látványos Disney mese, ez az arab vonal nagyon jót esz neki. Izgalmas a története, amennyire egy mese az lehet. Nagyon jók benne a karakterek, a dzsinn meg a kis majom a kedvenc.
Repülő szőnyeg, dzsinn, titkos szerelmi kapcsolat mi kell ennél több! Szép kinézetű mese, viszonylag tartalmas történet, érdekes karakterek, értelmes párbeszédek.
Aranyos Disney történet az Aladdin is. Szép szerelmi történet rengeteg kaladdal és aranyos karakterek tömegeivel. Dzsini magyar szinkronhangja Mikó Istvánnal valami mennyei. Sok szép percet szerzett a rekeszizmaimnak a mese során.
Egy kis varázslattal meghintett történet. Nagyon kalandos és látványos, sok minden történik benne, de persze a végén győz a jó.
Ez a mestermódon elkészített animációs film, egy klasszikus, amelyet számos gyermek és felnőtt szeretett az évek során. Azonban, ha objektíven megvizsgáljuk a filmet, akkor számos kritikát is fel lehet vetni. Az egyik fő kritika, hogy a film erősen t... Több
Minden bizonnyal az, amikor újranézem. Elképesztő ez a mese, a kreativitása lenyűgöző még mindig. A karakterek és a történet minden passzol. Ha már a karaktereknél tartunk, nagyon szeretem Jágót, és természetesen Dzsinit se felejtsük ki. A betétdalok is mesések. Csak egy bajom van ezzel a mesével: NEM LÁTTAM GYEREKKOROMBAN. :)
Nagyon szórakoztató, jó humorú mese. A karakterek nagyon szerethetőek, főleg Dzsinni, hihetetlenül humoros!
Humoros, érzelgős, kalandos, nagyszerű! Igazi klasszikus született a Disneytől, pedig alapvetően egyszerű a történet: a szegény, álmodozó fiú, ezernyi kaland útján eléri célját, legyőzi a gonoszt és megkaparintja a lány kezét. Egyszerű, mint a bot, e... Több
Ma már ilyen látványos és tartalmas meséket nem nagyon gyártanak. Remek zenék vannak benne és a története is izgalmas és kalandokkal teli. A karakterek igazi egyéniségek.
Kicsit misztikus, kicsit romantikus mesefilm. A látványa szerintem nagyon ott van akárcsak a dalok. Én a papagájt bírtam a legjobban.
Szeretem a mesefilmeket, különösen az olyanokat, amiknek morális tartalma van. A magyar nyelvű betétdalok pedig gyönyörűek és a gyerekkorom meghatározó darabjai.