Robin Williams-től ez az egyik legjobb szinkronszínészi alakítás. Elképesztő mennyit hozzáad a mesefilmhez az ő karaktere, hangja, humora. Dzsini nagy kedvenc a disney szereplők közül, de ezzel nem vagyok egyedül. Nagyon érdekes mese és aranyos, kedves, gyermekek számára sok mondanivalóval.
Ezt a mesét is kívülről tudtuk már, olyan sokszor láttuk. Varázslatos mese, szó szerint és átvitt értelemben is, ráadásul még felnőttként nézve is szórakoztató.
Egyszerűen nagyszerű, szerintem ennél jobb Disney mese nem sok kell. Természetesen mindegyik kiváló a maga módján de ennek a zenéje egyszerűen magával ragadó.
Igazi klasszikusnak számít ez a Disney mese a hercegnő történetek között. A története magával ragadó, elbűvölő a hangulata. Minden korosztály számára érdekes, szórakoztató a történet, nagyon szép dalokkal. Mindenkinek ajánlom.
Szerintem jól kidolgozott a történet maga is, és a karakterek is. Rajzfilm mivoltából nem egy bonyolult történet, de a Disney-filmektől megszokottan minden korosztály számára élvezhető. Ajánlom mindenkinek, az egyik legjobb mese, bár nagy a verseny.
Remek kis Disney mese, ahogy az összes többi is. Jó történet, humorosan megoldva. Ajánlom a fiatalabb korosztály számára.
Nagyon kedves, aranyos mese. Mint ahogy szinte az összes Disney-filmnek, ennek is van plusz tanulsága vagy útravalója, pl. hogy ne tettessük magunkat másnak, mint akik vagyunk, illetve hogy egy barát mennyit jelent.
Aranyos és újszerű ez a mese a többi klasszikus Disney-hez képest. Ebben is jó dalok vannak és Genie nagyon szerethető karakter. Sokszor éreztem azt, hogy inkább szól felnőtteknek, mint gyerekeknek.
Brutálisan jó mese. Örökzöld, szerintem még az ük ük ük gyerekeink is ezen fognak felnőni. Jók a betétdalok, a szereplők a történet. Tanulságos is. Tökéletes mese!
Nekem nem tetszett annyira ez a film. A zenés rész tetszett benne a legjobban az elején. A három kívánságos dolgot jól kitalálták, de nekem nem jött be annyira.
A jó és a rossz küzdelme ezúttal Egyiptomban. Kicsit mézes-mázas és giccses, de rengeteg mondanivalóval rendelkezik: Az légy, aki vagy, ne próbálj másnak látszani, mert úgy is lehetsz értékes. Dzsini vicces, a hercegnő szép, minden a helyén van, szórakoztató filmecske még mai nap is.