Hatalmas vígjáték! A három főszereplő hozza a formáját, ahogyan az első részben is. A történet folytatódik, ahol az első részben befejeződött. De igazán nem is a történet, hanem a rengeteg hülyeség, amit véghez visznek, az viszi a filmet. Az apósával való kis harc betörőként az meg csúcs!
Ha az elsőre négyest adtam, akkor erre is kénytelen vagyok, mert azt a szintet hozza ez a rész is. Persze én megértem azokat is, akiknek ez a szint túl alacsony, és talán igazuk is van, csakhogy a burleszk műfajban az a jó, minél idétlenebb.
Fergetegesen kezd, majd a második felére picit leül, hogy a végére bedobják a gyeplőt a lovak közé. Philippe Lacheau és csapata stabilan hozza a tőlük megszokott színvonalat. Akik kedvelték az előző filmjeiket, azok ebben sem fognak csalódni.
Jó, érdemes megnézni! Philippe Lacheau és csapata filmjei nevettetősek, az igaz, de csak egyszer nézősek, mert nem nincs mondanivalója! Csak nézni és nevetni kell!
Nekem már az előző rész is bejött, ez a folytatás viszont egy kicsit gyengébb lett. Ettől függetlenül jól szórakoztam.