N/A
Alien: Föld

Alien: Föld

Alien: Earth

Amikor egy titokzatos űrhajó lezuhan a Földre, egy fiatal nő és egy szedett-vedett katonai csapat sorsdöntő felfedezést tesz, amely során szembekerülnek a bolygót érintő legnagyobb fenyegetéssel.

(szarka84)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság

Sorozat áttekintés

1. évad - 8 epizód

Az FX főnöke, John Landgraf egy sajtótájékoztatón kijelentette, hogy öt forgatókönyvet látott a sorozathoz. Ami a cselekményt illeti, a már korábban nyilvánosságra hozott és új gondolatok keverékét fejtette ki a projekttel kapcsolatban, és megerősítette, hogy a történetben nem szerepel majd egyetlen karakter sem a filmből, beleértve Ellen Ripley-t (Sigourney Weaver). „Az Alien Ripley előtt játszódik” – mondta. „Ez az első történet, ami a Földön játszódik. A mi bolygónkon, közel a század végéhez, amelyben jelenleg élünk – 70 év múlva.”Szerző: szarka84

Noah Hawley Alien-univerzumban játszódó sorozatát hivatalosan is berendelték az FX-nél, tudta meg a Variety. A bejelentést John Landgraf, az FX vezetője tette a Disney befektetői napi prezentációjának részeként. Hawley a 26 Keys nevű bannere alatt fogja írni és vezetni a sorozatot, az Alien ötletgazdájával, Ridley Scott-tal pedig előrehaladott tárgyalások folynak a Scott Free produceri feladatainak ellátásáról. Az FX Productions lesz a producer. Landgraf szerint a sorozat „nem túl messze, a jövőnkben játszódik”.Szerző: szarka84