Megint egy film, amit Amerikából importálva jobban ismer a nagyközönség. "Az utazó". Ebből is kell ami amcsi, tripla költségvetés, sztárok vagy megasztárok. Itt kivételesen nem úgy kezdődött hogy "Amerikai…" valami, mert a francia ötlet és film már elkészült. Hú, ez már kikívánkozott!
Imádom ezt a filmet, véletlenül bukkantam rá Sophie Marceau listáit böngészve. Nem az én műfajom, mégis megfogott. Nagyon elegáns krimi(?) kis csavarral és annál nagyobb alakításokkal. Yvan Attal egyenesen zseniális, ahogy átvedlik csetlő-botló figur... Több
Végignéztem, de nem igazán fogott meg, a színhely nem igazán illeszkedik magához a történetnek a hangulatához. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ez a film eléggé hígra sikeredett. Mindenesetre korrektnek tartom, mivel nem akar több lenni, mint ami.
Még hogy a francia filmek nem szólnak semmiről és unalmasak. Na erre ez biztos rácáfol. Én nagyon élveztem az egészet, nagyon intenzív feszültség van kitartva végig a játékidő alatt, ráadásul Sophie Marceau alakítása egyenesen páratlan. Nagyon jó film!
Ha valaki látta "Az utazó" című filmet Angelina Jolie-val, akkor ez halál unalmas lesz. Az oké, hogy az amerikai, és 2010-ben készült, ez 5 évvel előbb, és ez szolgált talán alapul, és minden kezdet nehéz, de annyira vontatottan megcsinálni egy filmet azért nem kellene... Néhol a történetet csak azért tudtam követni, mert az "utazóból" tudtam, minek ellene következnie, de ebből a filmből nem derült ki.