Könnyed, romantikus alkotás, de semmi eredetiség nincs benne. A romantika és a humor is csak nyomokban található meg benne. Készültek ennél sokkal jobb filmek ebben a műfajban ezekben az években. Ezt sajnos csak egy közepes.
Átlagos amerikai romantikus filmecske, neves szereplőkkel megtűzdelve. A története sablonos, néhol humoros és kiszámítható. Egynek elmegy, ha nincs más.
Tipikus romantikus vígjáték egy kis csavarral. De kifejezetten szórakoztatónak találtam. Sarah Jessica Parker egyik legaranyosabb romkomja. Nagyon jó az alapgondolat, hogy miként lehetne anyuci pici fiát rávenni hogy elköltözzönXD
Jó is az a mamahotel. Én jót mulattam a filmen, akinek van hasonló cipőben járó ismerőse vagy éppen ő maga van ilyen helyztben megtalálja a szépet a filmben.
Nem a legjobb, de egy egész élvezhető vígjáték. Az élethelyzet egy kicsit hajmeresztő, de hát hány olyan esetet ismerünk, ami hasonlóan kezdődik. A karakterek nem túl erősek, viszont ez nem hátráltatja a filmet. Egy csajos vígjáték, azért azt ki kell emelni. Férfiak számára lehet, egy kicsit bicskanyitogató.
McCanaoughey és Ker Bredsó nekem nem összeillő pár. Mint a tűz és a víz. A története amúgy nem volt rossz. Voltak benne egész humoros jelenetek, de az első ok eléggé zavart.
Hú hát én jó párszor láttam már! Valahogy nem tudtam még megunni! Szerintem nagyon szórakoztató! És külön tetszik, hogy nem csak egy sztori van a fő történeten belül! Így néha vált mondjuk két szerelmi történet között!
Nem mostani a film, de még most is aktuális vagy talán még aktuálisabb, mint 15 éves. Jó a két főszereplő együtt, a humora is szerethető.
Annak ellenére hogy a színésznő nem tartozik a kedvenceim közé mégis egy jo humoru, kellemes es szorakoztato vigjatek kerekedett ki a filmbol egy jo alapsztorira epitve.
Valós problematikára épülő film, ami nem véresen komolyan dolgozza fel ezt az időtálló témát, hanem könnyed, humoros, laza stílusban. Tökéletes szereplőválogatás.
Többször is megnézem ezt a filmet,mert tetszik, hogy benne van az élet lányege, hogy előbb utóbb el kell válni a szülőktől,akármilyen módón, de ez a természetes. Meg hogy mindenki barátoktól kezdve a szülőktől kezdve mindenki segítőkész.
Egy 21.századi problémát mutat be poénosan. Miért nem tudnak felnőni a férfiak?! Vicces, magával ragadó sztori, ajánlom mindenkinek.