A családjától elszakított Uber-sofőr egy baleset után bűncselekménybe keveredik, ami örökre megváltoztatja az életét, mivel aljas emberek kihasználják.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés

A kép forrása: Netflix
A kép forrása: Netflix
57 Asaf (2024)
Ebben a török sorozatban a pszichothriller és a dráma különös keveréket alkot. Egy jószándékú, de kétbalkezes apa erkölcsi döntésekkel szembenéző személyes fejlődését mutatja be a történet, miközben útját számos nyugtalanító karakter keresztezi, akik egy veszélyes világba vezetik hősünket. A török környezetben játszódó széria hiteles betekintést nyújt az ország társadalmi környezetébe és a főszereplő életében rejlő feszültségekbe, ahol egy hétköznapi ember küzd egy bonyolult bűnügyekkel terhes világban.
Nagyon jó film, komoly csavarokkal, ha megnézed, sokszor le fog esni az állad... Popcornt elő, és lehet nézni! ;)
A főszereplő, a balfácán Asaf története egy rossz álom. Asaf maga a szürkeség központi figurája, a suta taxisofőr, aki mágnesként vonzza magához a bajt, a problémát, a gondokat. Sajnos a sorozat rosszul ábrázolja ezeket a bonyodalmakat, emiatt nekem unalmas és felejthető lett.