Az Asterix és Obelix mesék mindig jók, úgy mint a filmek is, sokat lehet rajtuk nevetni, ez sem okozott csalódást.
Úgy mentem be a moziba hogy na mégegy Asterix film.. De ez a mese annyira jó volt, hogy csak álmúltam és bámúltam.. Aki tudja nézze meg! :)
Hát ez valahogy nem jött össze. Jó is lehetett volna, de sajnos nem lett az. Egyszer megnézhető, de nem dobja el az agyát az ember tőle sajnos. Valahogy túl unalmasra sikeredett a történet.
ez is nagyon jó volt, bár az Asterix rajzfilmek nem olyan változó színvonalúak, mint a nagyjáték filmek. A történet jó, (képregényból készült) Mindenkinek ajánlom.
Aki szereti ezt a két párost , az mindenképp nézze meg! Nagyon jó! Asterix és Obelix hozza a formáját, ismét humorosak, szórakoztatóak és az animációs minőségére sem lehet panasz.
Asterix és Obelix kisgyermekként is imádtam! Vicces szórakoztató mindig lehet nevetni bármilyen korban!
Asterix és Obelix még mindig vicces és szórakoztató, de sajnos halad a korral, és számítógépes animáció formájában kerül képre a két gall marcona. Én személy szerint sokkal jobban szerettem a klasszikus, két dimenziós figurákat. A film egyébként nem ... Több
Nagyon aranyos kis film, örülök, hogy ez nem egy a sok Asterix film közül, hanem ez az egyik legjobb!!!