A főszereplő autista srác egy nagyon szerethető, néha esendő és sokszor rendkívüli vicces karakter. A sztoriban, mint ahogyan életünk során is, hogyan lennénk túl a nehéz élethelyzeteket, a szürke hétköznapon, ha nem tudnánk nevetni magunkon, másokon, fura helyzeteken. :) Egy átlagos család (vagy különleges?) hogyan tud szembenézni és megküzdeni a kapcsolati problémáival, a gyerekeik félelmeivel? Mindezt remek színészek, jó forgatókönyv garantálja.
Egyedi, könnyen szerethető sorozat. Van egy olyan sajátságos bája, ami miatt a néző is nagyon hamar családtag lesz. Sam karaktere minden gyarlóságával együtt annyira szerethető, hogy néha megfájdult érte a szívem. A második évad messze kimagasodik a ... Több
Örülök, hogy ilyen témában is készült sorozat. Egy autista élete nem egyszerű, nem ebből a sorozatból fogjuk megismerni őket, de talán egy picit elfogadóbbak leszünk.
Nagyon jól indult a sorozat, sok érdekességet megtudhatunk az autisták világáról. A második évadtól azonban picit leült az egész.
Nagyon kerek volt a sorozat. Egy életszakaszt mutatott be egy autista fiú és családja életéből. Nem lehet könnyű megbírkozni a dolgokkal.
Ez igencsak meglepett! Alapvetően kedvelem a mini tv sorozat formátumot, sokkal, sokkal szabadabb, és több lehetőséget rejt karakterformálásra, cselekményre, mint egy kétórás játékfilm, de mégsem nyúlik végtelenül, nem ül le, nem laposodik el, mint a... Több
Hasonló sorozatok
Rég fogott meg egy sorozat úgy, hogy már az első rész nagyon tetszett. Minden szereplő szimpatikus, nagyon jól kitaláltak a karakterek és a színészek is ügyesek! Jó a humora és Sam dumái is hatalmasok :D
A főszereplő srác alakítása kimagasló, nagyon jól hozta az autista srác szerepét, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. A története szomorkás, olykor vicces. Életszagú.
Új nézőpontú sorozat volt, nagyon tetszett. Érdekes volt látni egy autista fiú szárnypróbálgatását a lányok terén és hogy nem csak a fiú, de a családja mindennapjait is megismerhettük.
Nagyon jó kis sorozat. Tartalmas három évadot láthattunk, sok drámával, de humorból is kaptunk szép számmal.
Én, mint magam is autista, néztem meg a sorozatot. Jó sorozat, főleg az utolsó évadokban kezd el jobban hiteles lenni. A Heartbreak High-ban Quinni sokkal hitelesebb karakter (mondjuk ott a színésznő is autista), de itt is jól elő van adva. Tetszik a... Több