Avatar

Avatar

2015.03.28 MAlexa23

A film képi világa hatalmas élményt nyújtott. A történet izgalmas, fordulatos. Csodálatosan elkészített film.

2015.03.26 zotyika33

Nekem ez a film egyáltalán nem tetszett. Következetlen, logikátlan, egydimenziós karakterek, túl sok olyan cselekvés van benne ami elkeserítő. Egyszer láttam,de többször biztosan nem nézem meg.

2015.03.15 Dancer

Az eleje nekem jobban tetszett mint a vége. A film nagyon látványos és a történet is nagyon jó, de szerintem nagyon hosszúra sikeredett.

2015.02.22 Tüneményes

Az első 3D-s film volt amit láttam és azóta is ehhez mérek mindent. Sajnos ! Ehhez foghatót azóta sem láttam. Bár a történet igazából egy egyszerű mese. James Cameron olyan nagy dobása volt amit szerintem azóta sem senki nem tudott felülmúlni. Látván... Több

2015.02.16 musseln9

Tipikus történet, nem mindennapi környezetben. James Cameron jó rendező, ebben is vannak jól megkreált részek. Összességében jó film, de azért vannak olyan részek, amik kevésbé hihetőek. Ugyanakkor azért az emberi hatalomvágy és pénz éhség elgondolkodtató. Kíváncsi vagyok a többi részre.

2015.02.15 orsi82

Életem első teljes 3D filmje,fantasztikus élmény volt. Várom a köv.részt,remélem nem lesz csalódás.

2015.02.10 chacky

Na ez az a film, ami feltétlen nagy vászonért kiállt és 3d-ért. Alapvetően nem vagyok oda a 3d-ért, még sajnos nem tart ott a technológia, hogy annyira üssőn, mint mondjuk szerintem az IMAX-technológia. de ez a film ugyanakkor kivételt képez. Ezt tén... Több

2015.02.04 kriskaa

Én személy szerint hatalmasat csalódtam ebben a filmben. Oké, elismerem, hogy DVD-n néztük meg szobatársammal, nem pedig moziban... De nem a látvánnyal volt baj. A vizuális megvalósítás nekem tetszett, noha nem sok újat tudott felmutatni, amitől lees... Több

2015.01.27 shifty986

Lenyűgöző látvány, egyenesen lélegzetelállító 3D-ben. A sztori hajaz a Pocahontas-ra, némi extrával :)

2015.01.26 lmarci

Igen, a látvány gyönyörű. Jó minőségű tv-n vagy mozivásznon. Egyéb esetben giccs. Jó volt az ötlet, és az Oscart meg is kapta pont azért, amiért készült, a látványért. Uncsi, az első másfél óra szenvedés.

2015.03.14 tothtibor5

Ha valaki egy hagyományos , vagy 2Ds TVn nézi ezt a filmet , az sem fog csalódni. Azonban ha van mód megnézni 3Dben akkor érdemes ezzel a módszerrel megnézni. Mert a 3Ds megvalósítása példaértékű! A karakterek nem unalmasak , elég változatosak. A táj ahol játszódik, az pedig gyönyörű! 5/5

2015.03.04 nitus2006

szép meg minden, meg van tartalma de sztem elcsépelt, meg fura. Nagyon nagyon túlértékelt film.

2015.03.01 dodmin

Amikor először kezdtem el nézni még a közepe előtt abba hagytam. Amikor másodszorra is neki álltam már tovább néztem, de akkor sem néztem végig. Harmadszorra végre végig néztem. A képi világa csodálatos. Nagyon tetszenek a növények, az állatok. Bár n... Több

2015.03.01 ch003067hd

Ezt a filmet csakis 1080p-be ( vagy nagyobb) érdemes nézni:D Látványban ez a film a best of! Brutális, de az egész világ, amit a rendező felépített csodálatos.