Avatar

Avatar

2015.02.25 *zsanka

Egy hihetetlenül látványos film, nagyszerű történet, megható, izgalmas, egyben romantikus is. A rendező elképesztő világot tárt a szemünk elé.

2015.02.11 vadiati

A tökéletes látványvilágot csak a sablonos történet csúfíthatja el. Kikapcsolódásnak tökéletes, főleg annak, aki 3d-ben is tudja nézni.

2015.02.10 reat

Nagyon látványos film, lenyűgöző a filmben felvázolt világ és az ott élő teremtmények. A történet is el van találva és a megvalósítás is tökéletes.

2015.01.31 sinkotiborne

Van akinek rossz van akinek jó film ennyi. Akinek meg nem jó, annak szerintem hiányzik a fantázia...

2015.01.31 sanyika

Nagyon gyönyörű színvilág van ebbe a filmbe és nagyon izgalmas is Egy veteránt küldenek a Pandorára akinek lebénult a lába de így avatárként visszakapja csak kicsit másképp, később meg bele is szeret egy naviba Úgyhogy szerintem aki szereti a fantasy filmeket az nézze meg mert jó.

2015.01.26 Ata

Gyönyörű a kidolgozása, a sztorija is jó, de ha jobban megnézitek hasonlít a Pocahontas történetéhez :)

2019.05.15 TheJoker

Első 3D élményem volt ez a mozi,és azt kell mondjam azóta sem láttam olyan filmet amiben ennyire hatásos volt a 3D használata. Ez a mai napig nagyon megmaradt bennem. Lehetne írni róla,hogy milyen jó a forgatókönyv,a rendezés,a látvány,de erről már s... Több

2015.08.06 teado

2015.03.22 fdavid

Nem érdekel, hogy modern Pocahontas, sőt az sem, hogy nem 3D-ben láttam. Így is élvezhető volt, köszönhető a profi számítógépes utómunkának, valamint a nagyszerű történetnek. Cameron jól tudja, mivel lehet a moziba csalogatni a nézőket.

2015.03.11 zsanett1231

Engem egyátalán nem érdekel, hogy a sztori nem a legizgalmasabb. A látvány teljes mértékben meggyőzőtt. Szavakkal nem is tudom leírni azt a hangulatot amit okozott a film a gyönyörű világával ami a szemem elé tárult. Lenyűgöző!

2015.03.09 napraforgó1

A film magában is elképesztő, de amikor 3D-ben nézi az ember az ember nem hiszi el amit lát! A történet is csodás, és a megvalósítás is! Gyönyörű látványvilág, gyönyörű helyek!

2015.03.08 meditke

A sci-fi műfaj egyik gyöngyszeme. Nagyon ötletes és modern, a látványról pedig nem is érdemes szót szólni, azóta sem láttam ehhez foghatót.

2015.02.25 mambi985

A látvány, effektek teljesen rendben vannak. Nagyon szépek a színek, a tájak. Viszont ez az egész történet, meg a lények... Nekem egyáltalán nem tetszik, nem is tudtam végignézni soha.

2015.02.23 Belle

Különleges film, kicsit sem sablonos. Gyönyörű látványvilággal, ez tipikusan az a film, amit érdemes megnézni 3D-ben is.