Egy hihetetlenül látványos film, nagyszerű történet, megható, izgalmas, egyben romantikus is. A rendező elképesztő világot tárt a szemünk elé.
A tökéletes látványvilágot csak a sablonos történet csúfíthatja el. Kikapcsolódásnak tökéletes, főleg annak, aki 3d-ben is tudja nézni.
Nagyon látványos film, lenyűgöző a filmben felvázolt világ és az ott élő teremtmények. A történet is el van találva és a megvalósítás is tökéletes.
Van akinek rossz van akinek jó film ennyi. Akinek meg nem jó, annak szerintem hiányzik a fantázia...
Nagyon gyönyörű színvilág van ebbe a filmbe és nagyon izgalmas is Egy veteránt küldenek a Pandorára akinek lebénult a lába de így avatárként visszakapja csak kicsit másképp, később meg bele is szeret egy naviba Úgyhogy szerintem aki szereti a fantasy filmeket az nézze meg mert jó.
Gyönyörű a kidolgozása, a sztorija is jó, de ha jobban megnézitek hasonlít a Pocahontas történetéhez :)
Nem érdekel, hogy modern Pocahontas, sőt az sem, hogy nem 3D-ben láttam. Így is élvezhető volt, köszönhető a profi számítógépes utómunkának, valamint a nagyszerű történetnek. Cameron jól tudja, mivel lehet a moziba csalogatni a nézőket.
Engem egyátalán nem érdekel, hogy a sztori nem a legizgalmasabb. A látvány teljes mértékben meggyőzőtt. Szavakkal nem is tudom leírni azt a hangulatot amit okozott a film a gyönyörű világával ami a szemem elé tárult. Lenyűgöző!
A film magában is elképesztő, de amikor 3D-ben nézi az ember az ember nem hiszi el amit lát! A történet is csodás, és a megvalósítás is! Gyönyörű látványvilág, gyönyörű helyek!
A sci-fi műfaj egyik gyöngyszeme. Nagyon ötletes és modern, a látványról pedig nem is érdemes szót szólni, azóta sem láttam ehhez foghatót.
A látvány, effektek teljesen rendben vannak. Nagyon szépek a színek, a tájak. Viszont ez az egész történet, meg a lények... Nekem egyáltalán nem tetszik, nem is tudtam végignézni soha.