Az ismert sztori rendkívül véresen. Az előugós ijesztegetések miatt infarktus gyanú borítékolható. Néhol nagyon gagyi ugyan a gonosz életre keltése, ám a színészi játék miatt megbocsátható a filmnek.
Nem okozott semmi maradandót. A gyerekszínészek nagyon jól játszák a karakterüket és sokat segítenek a film élvezhetőségében.
Ahhoz képest, hogy mennyire fényezték és vártam, egyáltalán nem hozta azt a szintet, amire számítottam. Nem féltem, nem ijedtem meg. Azt kell, hogy mondjam volt, hogy még untam is. Nem értem, hogy miért kellett újra csinálni.
Egy csillagot azért vonok le, mert előbb néztem meg a filmet és utána olvastam el a könyvet. Hiba volt.. vagy mégsem? Az első részt úgy néztem meg a moziban, hogy azon kívül, hogy tudtam, hogy van egy ronda félelmetes bohóc akitől félni azon kívül ne... Több
Érdekes, színvonalas film. Van benne valami plusz, ami kiemeli a kategóriájából. Többször is nézhető, látványos izgalmas film. Jó feldolgozása az eredeti Spielberg műnek.
3 csillag. De ez is kétszer aláhúzva. Hatásvadász, elnyújtott maszlag. Megnéztem, mert King rajongóként kötelezőnek éreztem, de ennyi. Semmi rettegés, semmi izgalom, sima műanyag horror elemek. Sajnálom nagyon.
Kifejezetten érdekesre, néhol már félelmetesre is sikerül regény adaptáció. Továbbá a barátságról és mélyebb dolgokról is szól. Meg lehet nézni, jó film. 8/10
Hátborzongató, nagyon jól összerakott film. A második része is tetszett de ez az eredeti az igazi itt még tényleg minden újdonság és nagyon hitelesek a karakterek.
Jobb, mint amire számítottam Láttam az eredeti filmet is, ami nekem nagyon tetszett, bár látszott, hogy kezdetleges volt még a filmesek eszköztára. Ebben a filmben már egész más világot láthatunk, más atmoszférát teremt a látvány, mégis csalódás néhol. A bohóc nagyon hatásos, ijesztő és hátborzongató...
Remek film. Tudom ajánlani Stephen King szerelmeseinek, mert noha a könyvet nem karcolja, de egy filmes adaptációnak nem is ez a célja. Remek látványvilágot kerekít a betűtenger köré.
Az eredeti Stephen King könyv változatát nem múlja felül ez a film adaptáció, de mindenképp érdemes megnézni, mert maradandó és izgalmas élményben lehet részünk a film láttán.