Nem annyira szeretem a fantasy filmeket, de ezt bármikor meg tudom nézni. Szerintem nagyon érdekes és izgalmakkal teli a történet, jól megcsinálták. A látványvilág egyedi és varázslatos. Nicole Kidman profi alakítást nyújt itt is. Ha egy ilyen világban élnénk, kíváncsi lennék, kinek milyen démonjai lennének!
Két hibája van ennek a filmnek: 1. Hogy mindig mindent az amerikai ízlés határoz meg, így egy filmnek a sorsát is. 2. Nem lett folytatása. Látványos, érdekes ahogyan a könyv is az volt. Akik olvasták, bizonyára nagy érdeklődéssel várták a filmes adap... Több
Régóta terveztem már megnézni ezt a filmet, és most sikerült. Azt kell hogy mondjam, nagyon jó kis fantasy-kalandfilm, látványos, izgalmas, és érdekes történetet kapunk. Nekem tetszett, én ajánlom.
A kedvenc könyvemből készült film. Aki nem olvasta a könyvet,abszolút nem érti rendszerint miről is szól,noha egy kis tudással azért viszonylag hamar értelmezhetőek a történések... Hihetetlen fantázia,a lelkek kivetülése, egyszerűen fantasztikus tört... Több
A daimonok érdekesek voltak, de a történet nekem nem volt különösképpen izgalmas, a látványon volt a hangsúly.
A könyveket imádtam, és a film sem volt másként. Nem is értem, hogy miért nem folytatták a filmesítésüket. Érdekes belegondolni, hogy az embereknek vajon milyen daimonjuk lenne. Érdekes, akciódús és érzelmes film. Sokszor újranéztem már az évek folyamán, és csak ajánlani tudom.
Egészen meglepett mennyire tudott szórakoztatni egy családi filmként bemutatott remekmű. Nagyon szépre sikerült a képi világa, és minden korosztály izgalmasnak tarthatja , így egy jó családi kikapcsolódásként több mint tökéletes.
Nagyon tetszett a történet, a szereplők, a helyszín!!! De, hogy nincs folytatás? Ezzel (a felét) hazavágták!!!
A történet érdekes és izgalmas. A szereplők jól vannak beválogatva, azonosultak a karaktereikkel. A vége számomra kicsit érthetetlen lett, de az egész film önmagában véve jó.
Az arany iránytű egy elég zavaros, sűrű és túl sok fantázialénnyel benépesített gyerekfantasy, amit ugyan a fiatalabb korosztály nagyon tud élvezni, a felnőtt közönség már nem annyira. Túlságosan szélsőségesek benne a karakterek és a helyzetek is ahh... Több