Rólam

Kamasz korom óta írok novellákat (egy ideje verseket is) és rajongok a művészetekért...tehát a filmekért is. Megihletnek, ötleteket adnak és érzelmeket váltanak ki belőlem és ezt cefetül élvezem! Szóval, szinte kitaposott utam volt, hogy egyszer ide is el kezdjek véleményeket írni. 

Ne várj magasröptű kritikákat tőlem.  Csak azt írom le, amit éreztem a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Hogy jól szórakoztam e avagy sem.

Számtalan kedvenc színészem, színésznőm, filmem, sorozatom és filmes személyiségem van. 

A fennkölt, leszóló vagy magasba emelő kritikákat meghagyom azoknak, akik értenek is a filmkészítéshez (vagy nem értenek). Jómagam csak lelkes filmrajongó vagyok, nem több! :) 

Ne várd, hogy kritikán aluli kommentedet válaszra méltassam. Egyszerűen azért, mert nem vívok szellemi párbajt fegyvertelen emberrel. A tiszteletteljes, személyeskedés- és sértegetésmentes véleményt viszont örömmel fogadom, mégha kritikát is fogalmaz meg. 

Ha valamit netán rosszul írok le, írj rám nyugodtan.

Gyere kövesd a gondolataimat!

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

Vélemények (1095)

78 Magnum  (1980)

2024. 04. 14.
80-as évek egyik kedvelt nyomozója
Volt egy idő, amikor csak úgy ontotta magából a filmipar a tévés sorozatokat. Kojak, Columbo, T. J. Hooker ...Magnum. 1980-ban indult hódító útjára, egészen 1988-ig, amik... több»
2024. 04. 14.
Alkonyat, Az ablakomon át...
...és A könnymester legendája. Erin Doom 2021-ben megjelent romantikus tinitörténete nem mestermű, de még csak nem is jó... de mint olyan, ez nem akadályozta az olvasókat... több»
2024. 04. 13.
Érdekes... vagy mégsem. Egy újabb mese, egy újabb történet, melyből feminin üzenetet kreáltak, és tutyimutyi herceggel „fűszerezték”. Hiába vetették be a a Stranger Thing... több»
2024. 03. 02.
És megérkezett... de kár volt
Nem vártam, de beállítottam az emlékeztetőt, hogy megnézzem az újabb túltolt tinitörténet záró etapját. A Netflix előszeretettel mazsolázik a wattpados sztorikban, így mo... több»
2024. 03. 02.
Fekete komédia, fekete humor, fekete történet. Mert mi más lehet abból, ha egy drogos galériatulajdonos összeáll egy alvilági bérgyilkossal? Nos... nem fogom se megírni, ... több»
Pluto (2023)
A térség (2015)
Déjà vu (2006)
Az újonc (2018)
A sziget (2005)
A kedvenc (2018)