Izgalmas kis film érdekesség, hogy a kiscsaj hasonlít az unokahúgomra. :) A történet nagyon tetszett, nem lehet kiszámítani.
Érzelmileg, idegileg terhelő, csak erős idegzetűeknek ajánlanám. Igazi horror-thriller. A bűbáj mögött ördög lakozik, és ez az abszurdum teszi igazán hátborzongatóvá.
Sokat gondolkoztam, vajon miért nem tetszett. Spoiler nélkül, röviden: Nem találtam igazán fordulatosnak. Nem hallottam még hasonlóról, de rengeteg a kiaknázatlan lehetőség. Én az a fajta személy vagyok, aki bármiben talál valami izgalmat, de talán k... Több
Elég beteg film, de jó értelemben. Hatalmas fordulat, lenyűgöző sztori, mi kell még? Szokatlan az alapkoncepció, talán ezért üt akkorát, amekkorát. Jó színészi játék végig!
A film a maga 2 órás játékidejével nehezen végigszenvedhető. A történet tele van a szokásos "árva gonosz lány"-klisékkel, a házaspár örülten naiv, a gyerekek viselkedése néha teljesen logikátlan. Vera Farmiga színészi játéka az, ami minimálisan megmenti ezt a filmet...
Nem rossz az alapötlet, de nagyon elhúzták a filmet, pedig sokkal kevesebb játékidő is bőven elég lett volna a storyhoz. Elég érdekes volt megtudni,hogy végül is egy felnőtt nő az a kislány.
Valahogy a nézőknek tetszett ez a film, a kritikusoknak viszont nem. Szerintem a film túl komoly, hogy az átlagos néző lássa, hogy egyébként elég silány a rendezés. Túlterheli a nézőket érzelmileg, és innentől fogva már nem tűnik fel, hogy ez csak egy másodosztályú dráma, ami elsősorban a komoly történetre épít.