Az ember gyermeke

Children of Men

2017.10.23 Bazzzsi

Olvastam a könyvet az persze felkavaróbb, de a filmet is a körülményekhez képest jól megcsinálták. Nem mindennapi történet, felkapja rá az ember a fejét.

2018.04.14 TomÁcs

A könyvhöz is kedvet kaptam a film megnézése után. Nem sokszor van ilyen, de azért előfordul. Érdekes az alapötlete, jók a szereplők és elgondolkodtató a sztori.

2017.07.24 Lonka

Egyre több film/sorozat születik a terméketlenségről. Érdekes kérdéseket feszeget a film és szerintem nagyon érdekesre sikerült a a tálalás is.

2017.12.19 Greeta

Egy furcsa jövőben játszódik a film. A legtöbb film ami a jövőben játszódik magasabb fejlettséget jósol itt nem. Termékenység és ezzel összefüggésben népességszám visszaesést predesztinál. Érdekes a sztori.

2019.02.19 Timcsi

Nem egyszerű film, amely egy távoli jövőt vetít előre. Érdekes fikció és a körítés is megfelelő.

2020.07.20 Di Canio

Nem igazán szeretem a sci fiket de ez nagy film, talán mert lehetne valóságos is. Jól meg van csinálva, jó történet jó díszletek.

2019.05.01 petraszab

Nem tudom eljut-e valaha oda az emberiség amit a film feszeget, bár jó úton járunk afelé. Érdekes világot teremtett, voltak benne jó megoldások.

2019.07.16 Bizsu82

Elgondolkoztató és érdekes történet. A film teljes hosszában lekötött, egy percet sem unatkoztam rajta. Ugyanakkor lehangoló is és kissé nyomasztó, de mindenesetre nagyon hatásos.

2020.10.20 belavagyok

Rengeteg film készül arról, hogy milyen jövő vár ránk. Ez még a földhöz ragadtakhoz tartozik, sehol egy UFO vagy zombi. A története figyelemre méltó és elgondolkodtató.

2020.10.17 bbozsi

Az egyik legfantasztikusabb film! Izgalmas-mozgalmas, tartalmas, innovatív képileg, befogadható, de sokáig megmarad. Nincs ember, akinek ne ajánlanám.

2025.03.31 majkroly

Disztópikus sci-fi mestermű

Számomra ilyen egy tökéletes sci-fi: kimagasló operatőri munka, abszolút hihető történet, zseniális színészi játék. Cuarón másik mesterműve a Gravitáció mellett.

2016.01.01 Elkoo

Clive Owen emlékezetesnek mondható alakítást nyújtott ebben a filmben. Félő,hogy ez fog történni a jövőben az emberiséggel.

2016.04.19 mrfaktor

Alfonsó Cuaron ismét bebizonyította hogy az egyik legnagyobb rendező. Képei belénk égnek és sokáig nem engednek. A film végi vágás nélküli snitt pedig minden idők egyik legprofibb jelenetsora.

2015.08.09 Rikudou6

Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik legnagyobbjának tekinthető. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve.