A film közepétől már csak ugyanazok a poénok ismétlődtek... De Chris Evans, Dakota Fanning, Djimon Hounsou hármasról elmondható, hogy nagyon jók voltak. Én az ezredforduló táján nagyon bírtam ezeket a mutánsos, X-Men... stb filmeket. De elmentek nagyon gagyi irányba. Ez szerintem egészen jól sikerült. Szóval az átlagtól jobb – még akkor is, ha nem óhajtanám hirtelen újra megnézni. Ez azért egy szórakoztató mozi.
Az első fél óra egy kifejezetten ígéretes film hangulatát harangozta be, de sajnos az idő előrehaladtával ellaposodott a story, pedig a két főszereplő színészt nagyon kedvelem.
Ezek a szuper erővel bíró emberek állandóan harcolnak egymással és egymás ellen. Az Isten mentsen meg tőlük minket. Biztos sokan odavannak értük, de én nem. Szerintem ebben a filmben kicsit nagyon túltolták a talicskát!
Az energia című film, nekem nagyon bejött, mert azt kaptam tőle, amit szerettem volna. rendkívül hangulatos, fordulatokban gazdag, izgalmas film, melynek főhőseit könnyű megszeretni. A zene is szuper, szóval 5 csillagos.
Látva a szereposztást, többre számítottam, többet vártam a filmtől. A történet gyenge, bár jól indul, de nagyon ellaposodik a közepe felé. A befejezése is gyenge.
A film alapötlete egész izgalmas. A kormány megpróbálja ellenőrzése alatt tartani azokat az egyéneket, akik természet feletti hatalmak birtokában vannak, mindehhez pedig egzotikus és kellőképpen zsúfolt helysínnel szolgál Hong Kong. A rendelkezésre á... Több
Nagyon tetszett, ott kezdett izgalmassá válni a dolog, amikor elkezdi azokat a leveleket írni, aztán memóriatörlésre megy. Az sejthető volt, hogy Kira-t is megpróbálják befolyásolni, és igazából sejthető volt a vége, de valahogy mégis meglepett.