Gyerekkorom egyik meghatározó filmje volt, nagyon tetszik mind a mai napig, simán megnéztem volna belőle egy 2. részt, na de a mai világban már teljesen elképzelhető, hogy Besson csinál még egyet.
Nagyon látványos film lett, a zenéje és a forgatókönyve is nagyon jól meg lett írva.. A karakterek is jók, a története is nagyon el lett találva, egy maradandó alkotás.
Zseniális alkotás Luc Besson-tól. Mind a mai napig minőségi klasszikus darab, sőt mindjárt meg is nézem újra. DVD-n is megvan, valahogy nagyon működik a film és nagyon szeretem benne a repülő kocsik kinézetét, ami hajaz a Dodgem-re.
Nagyon szeretem ezt a filmet, pedig alapvetően nem vagyok oda a sci-fiért. A színészek tökéletes játéka és a hangulatos zene csak még élvezhetőbbé teszi az amúgy is izgalmas történetet.
A barátnőm mutatta a filmet, én őszintén szólva kicsit kételkedtem benne, hogy élvezni fogom, de a színészek és a cselekmény is remek volt, ráadásul egyszerűen beleveszik az ember.
Egy nagyon szórakoztató és izgalmas sci-fi, aminek a látványvilága, a fantáziája igazán kiemelkedővé teszi. Minden percet megér a film, mert ez egy igazi sci-fi klasszikus a maga nemében.
Imádom ezt az akciófilmet. A színészek mára már igazi nagy hírességek lettek, de mindig jó látni hogy honnan indultak, mert azok a filmek is sokszor kiemelkednek a többi közül. Izgalmas film és a szerelmi szál még izgalmasabbá és szerethetőbbé teszi a filmet.
Megunhatatlan, tele hatalmas poénokkal, azóta is sokat idézett szövegekkel, közben izgalmas is, felejthetetlen karakterekkel. Akárhányszor leadják, mindig megnézem, legjobb! ;)
Vicces poénos és hála égnek többször nézhető. pont annyi komolyság van benne, hogy semennyi és mégis az akar lenni :D és ezzel is csak humorosabb lesz. BW pedig hozza a jól bevált fomáját amit őcsinál a legjobban :D
Nagyon jó alakításokat láthatunk a filmben, érdekes történet, szórakoztató, izgalmas. Kellemes időtöltés.
Többször is simán megnézhető, szórakoztató, érdekes és összetett film. Nagyon lekötött. A színészek alakítása profi, hiteles, rendkívül jó szereplőválogatás.
Eddig a filmig nem is hallottam Luc Bessonról. Nem is tudom, hogy szedett össze ennyi pénzt a forgatásra. Látványos, izgalmas, időnként megható és persze humoros.