Men in Black - Sötét zsaruk

Men in Black - Sötét zsaruk

Men in Black
Szeky

Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak,… Több

Forgatókönyvíró: Lowell Cunningham, Ed Solomon
Premier (HU): 1997.09.04.
Will Smith
Tony Shalhoub
Tommy Lee Jones
Danny DeVito

2024.07.14 R9CK3R

Sajnos idáig kimaradt nekem a Men in Black trilógia, de végtelenül örülök, hogy végre sikerült bepótoljam! Nem gondoltam, hogy ilyen szuper lesz, kellemes meglepetés volt, Will Smith viszi a vállán a fél filmet konkrétan! :D

A trilógia első,és egyben legjobban sikerült része.Smith,és Lee Jones zseniális párost alkotnak. A vicces,és a komoly.A humoros,és a búsképű.De megoldanak mindent,mert a tét a világ sorsa!

2016.06.26 Thibo84

Will Smith és Tommy Lee Jones egy nagyszerű párost alakít ebben a sci-fi-ben, a poénok is nagyok benne, és hihetetlen ahogy az idegeneket a vászonra vitték, hisz a '90-es években a számítógépes effektek még gyerek cipőben jártak.

2017.07.23 Deku

Nagyon ütős és eredeti sztorival rendelkezik a Sötét zsaruk film. A két főszereplő dinamikus párosa pedig elképesztő. Tökéletesen illenek egymáshoz. Nagyszerű szórakozási lehetőség.

A film során több utalás is van a Douglas Adams által írt Galaxis útikalauz stopposoknak című regényre.Szerző: stevepisti

Értékelés: 8/10
(2018. 06. 05.)
A mai CGI-cunamiban végre kezdenek rájönni a stúdiók, hogy a látvány önmagában kevés, oda kell figyelni a forgatókönyvre és a karakterekre, az utóbbi idők tendenciája már erre mutat, ezért sanszos, hogy a mai termésből is lesz olyan blockbuster, amelyet 20 év után is annyi szeretettel emlegetünk majd, mint a sötét zsarukat. Több