Azok a fejek amiket vág benne Sandra Bullock felülmúlhatatlanok. Vicces, romantikus nyomozós sztori, remek volt.
Fantasztikus film :D Elképesztően humoros, és Sandra Bullock elképesztőt alakított benne, mint mindig. ;) Amellett, hogy humoros volt jól fel is volt építve. Sokáig nem is jól tippeltem meg a gonosz személyét :D
Elég buta, bugyuta film rossz poénokkal. Nem érdemes rá időt pazarolni! Aki eddig nem látta, jól járt.
Aranyos, magával ragadó, ötletes, vicces, akciódús, érdekes, mozgalmas, eszes és fantáziadús. Imádnivaló, lányoknak kötelező, de sok férfit ismerek, aki szintén rajong érte. Sandra Bullock fantasztikusan adja a rendőrnőt, akinek egy szépségkirálynő szerepét kell felvennie.
Van ember, aki nem szereti ezt a filmet? Vicces, aranyos és Sandra Bullock-nál jobb színésznő kevés van a világon. A film 5/5.
Közepes film, közepesen gyenge poénokkal és a még 36 évesen is szemrevaló Sandra Bullockkal. Nagyon mást nincs is nézni a filmen, az egész arról szól, hogy milyen helyzetkomikumokba lehet keverni egy férfias rendőrnőt. Így próbál a film aranyos és vi... Több
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom megéri megnézni Sandra Bullock nagyon jól alakítja a beépített versenyzőt Gracie Lu Fribus szerepében Nekem nagyon tetszett a film
Sajnos ez film nem tud olyan peckesen megállni a hollywoodi komédiák között, mint Sandra Bullock a filmben. Érheti kritika a filmet egészében, a rendezést vagy a szövegkönyvet, de szerintem a Bullock nagyon jól alakított. Az nem az ő hibája, hogy olc... Több