Beverly Hills-i zsaru

Beverly Hills Cop

2018.07.07 oneminute

Mai szemmel kicsit már vicces a film, de azért meg lehet nézni. Nevetni lehet rajta, az biztos.

2017.05.29 Zoer8993

Ahol Eddie Murphy neve van ott szem nem marad szárazon mivel megkönnyezi az ember olyanokat nevethet. Itt is ez történt. Adott volt egy akció történet ami mellé bekerült a humoros főszereplőnk.

2016.12.31 cinderella

Eddy Murphy legjobb filmje, Itt lett a kedvencem. Alap a régi akció vígjátékok között, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem kell csodákat várni tőle, de attól függetlenül kiváló szórakozást nyújt. A zenéjét pedig szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné.

2016.06.30 veress75

Az egyik legjobb akció-vígjáték, nagyon szeretem. Eddie Murphey-ről először mindig ez az első film, ami eszembe jut. A mai napig szívesen megnézem, nem lehet rajta unatkozni. Igazi feel-good film.

2015.06.04 sonyxxx

Egy igazi, 80as évekbeli akciófilm Eddie Murphy szereplésével, aki vicces, sokat beszél, de valahogy mindig megoldja. Szerintem egy nagyon szórakoztató film, csak ajánlani tudom annak, aki még nem látta.

2016.04.20 Kate Rainbow

Egy nagyon szórakoztató kis film. Eddie Murphy ismét nagyot alakított. Pörgős, akciódús, és nagyon humoros film volt. Eddie problémamegoldó képessége meg hát überelhetetlen. Nagyon tetszett. totál oda ragasztott a tv elé. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az akciós, de mégis vicces filmeket.

2024.07.21 I3rYcE

Régi kedvenc

Természetesen az összes rész közül ez a legjobb.

2015.02.14 chelseakori

Eddie Murphy talán legjobb filmje . A folytatások sajnos nem sikerültek olyan emlékezetesre,mint ez. Axel Foley szerepével egyértelműen valami újat hozott a filmiparba. Dörner György hihetetlen teljesítményt nyújtott Murphy szinkronizálásával. Mindenkinek erősen ajánlom.

2014.12.27 DarkLion

Ez Eddie Murphy egyik legjobb filmje. Hihetetlenül vicces és eredeti akció komédia a nyolcvanas évekből, mára már igazi klasszikusnak számít. Én annyira szerettem ezt a filmet, hogy még ha a másik adón olyan film is ment, amit még nem láttam, akkor is inkább ezt választottam, mert ez legalább biztosan jó.

2015.11.23 Guszti

Martin Brest filmje egy B-kategóriás akcióvígjátékként is elsülhetett volna, de a színészek feledhetetlen sorainak köszönhetően a film nagy karriert futott be. Nem is a rendezőt kell itt dicsérni, hanem a színészeket, hiszen a legjobb sorokat úgy imp... Több