Az egykor időutazó Bill és Ted, akik egykor arról álmodoztak, hogy igazi rocksztárok lesznek, mára átlagos középkorú apukák, akiknek állásuk és családjuk van.
A mai napig nem sikerült azonban megírniuk azt a dalt, amiről a próféciák szólnak, amelyik tulajdonképpen egyesítené a széthulló világot,… Több

Hivatalos tartalom
IMDB értékelés:
5.9/10
Rendező: Dean Parisot
Forgatókönyvíró: Chris Matheson, Ed Solomon
Zene: Mark Isham
Szereplők: Keanu Reeves, Samara Weaving, William Sadler, Erinn Hayes, Brigette Lundy-Paine, Alex Winter, Kristen Schaal
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Bahama-szigetek
Premier: 2020.08.27.
Filmgyűjtemény
Bill és Ted haláli túrája (1991)

A képen: William Sadler

A képen: Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Keanu Reeves, Alex Winter

A képen: Holland Taylor

A kép forrása: Orion Pictures

Az első két részt nagyon szeretem, vártam is a harmadik részt azóta, amióta bejelentették. Már az első előzetes alapján is lehetett látni, hogy kissé erőtlenre sikeredett. És valóban. Kissé gyenge, erőltetett folytatás, ami ugyan szórakoztató, de nem tud felérni az előző részekhez.
Keanu Reeves bevállalta, kollégájával együtt már 2025 őszén megmutatja magát a nagyközönségnek ebben a Broadway-produkcióban
A ma 60 éves Keanu Reeves 15 filmje, amit MOST streamelhetsz (Netflix, Max, Disney+, SkyShowtime, Prime Video)
Ez kötelező lesz, Ian McKellen sötét humorú vígjátékkal jön az Ocean's-filmek rendezőjétől
15 folytatásfilm, amit látni fogsz 2020-ban