A korábbi hasonló témájú sorozatokhoz képest nem ad semmi pluszt, semmi újat vagy meglepőt. Az egyes részek nem voltak valami izgalmasak, és látványban sem volt erős.
Nem egy pörgős sorozat, meg nekem már sok ez a természetfeletti lény. A részek is elég sablonosak, már-már kötelező egy-egy szexjelenet, mindig téma a sok evés.
Nem kezdtem el érdeklődni a kanadai sorozatok után... A története rém gyenge más hasonló sorozatok utánzata.
Az első évadot bírtam csak végignézni. Eléggé unalmas, vagy már teljesen az amerikai pörgős sorozatokra van ráállva az agyam. A története nem új keletű.
Nem is értem, hogyan tudott három évadot megélni a sorozat. Eléggé semmitmondó az egész, más sorozatokból összelopkodott ötletek. Unalmas kivitelezés, unott arcú színésze,
Végignéztem a sorozatot. Bár nem voltam elájulva tőle, konkrétan a második évadnál egy időre abba is hagytam, mikor a farkasok mellett a boszorkányok is színre léptek. Amikor farkasként mutatják őket, hát hogy is mondjam.. egy rajzfilmben hitelesebbe... Több