A lányok nem tudják elindítani az autót, mert lemerült az akkumulátor, mégis többször dudálnak. A kürt elektromos, lemerült akkumulátorral nem használható.
Körülbelül az ötvenötödik percnél látható, hogy Bee leveszi a pólóját, de a következő jelenetben, amikor felvesz egy pólót, hogy lecserélje a jelenlegi pólóját, ugyanazt a pólót viseli, amelyet az előbb levett.
Amikor Dee és Sophie megérkeznek a házhoz, mindenki visszatartja a lélegzetét a víz alatt fekvő pózokban. Mindannyian meghalnak a film végére.
Emma halála, akit egy lépcső alján találták meg vérrel a falakon és a padlón, nagyjából a The Staircase (2004-2018) című, igazi bűnügyi dokumentumfilm központi eseményén alapul.
Annak ellenére, hogy Gregen (és Maxon, aki soha nem volt reális tettes) kívül nincs igazi gyilkos, mindenki, akit azzal vádolnak, hogy ő a gyilkos, valójában az éjszaka folyamán megöl valakit. David megöli magát, Bee megöli Greget és Jordant, Jordan megöli Alice-t, és Sophie a felelős Emma haláláért (bár az, hogy mennyire közvetlenül, az vitatható).
A film elején, miközben elmagyarázza Bee-nek a címbeli játék szabályait, Alice eltúlozza a szőnyegen való haldoklást. Alice ugyanazon a szőnyegen hal meg, hasonló pózban és testhelyzetben.
Amikor Greg egy kukrival elvág egy pezsgősüveget, David egyértelműen féltékeny, Alice pedig azt mondja, szeretné, ha valaki videóra venné. Később David megpróbálja lefilmezni magát, amint ugyanazt a trükköt csinálja egy TikTok-videónál, aminek következtében elvágja a torka.
Holttestszám: 5. David: véletlenül elvágja a torkát. Greg: Bee súllyal fejbe verte. Emma; brutálisan lezuhan a földszintről, szétveri a fejét. Alice: nyakon lőtte Jordan a fegyverért folytatott dulakodásban. Jordan: Bee tonnányi üvegpalackba lökte át a korláton.
A Steve Varley Show-nak adott 2022-es interjúban Halina Reijn arról beszélt, hogy a film vége megváltozott az eredeti elképzeléshez képest, amikor belépett a projektbe: „Akkor még volt egy gyilkos, és ez nem érdekelt… ez egyszerűen nem az én stílusom. Nagyon más háttérből származom, ezért jobban érdekel az emberi viselkedés. Szóval abban a pillanatban megvolt a vége, amikor felmerült, hogy »Oké, várj egy percet, nincs gyilkos«, ez volt a legnagyobb megvilágosodás, mert ha nincs gyilkos, akkor csak a reakcióról van szó, csak az emberi viselkedésről, hogyan reagálunk egymásra, majd amikor felmerült a TikTok halál ötlete… azt hittem, ez egy nagyszerű, amolyan, nagyon banális, de sötét módon vicces befejezés. És ekkor találtam meg a kulcsomat.”
Sophie kapcsolatban van Bee-vel, és Amandla Stenberg, egy nem bináris leszbikus színész játssza őt.
Látható egy elhúzódó felvétel egy kutyaajtóról, amely a házba vezet; így Bee visszajuthat a házba, miután kidobták a viharba.
Jordan elkéri Bee e-mail-címét, amikor el akarja küldeni neki a Wi-Fi jelszavát, és később megkérdezi, hová járt iskolába. Ezt az információt arra használja, hogy megvizsgálja, volt-e valaki, aki Bee néven járt arra a főiskolára; mint kiderült, nem volt, pedig jó oka van rá.
Az A24 logót az előzetesben erős neonfényekkel tervezték, amelyek tükrözik a partiban jelenlévő világító rudakat.