Bolondos dallamok - Újra bevetésen

Bolondos dallamok - Újra bevetésen

Looney Tunes: Back in Action

A Bolondos dallamok - Újra bevetésen (2003) a MAFAB közösségének véleménye alapján bugyutácska, élőszereplős-rajzfilmes keverék, amely inkább a gyerekeknek szól. A film a MAFAB.hu közösségétől 25 értékelés alapján 72%-os tetszésindexet kapott, ami kedvező eredménynek számít. A visszajelzések alapján a rajzfilmfigurák és élőszereplők elegyítése, a bugyuta humor és a komolytalan történet megosztó, bár néhány poén és a nosztalgia még felnőtt nézőként is adhat neki némi kedvelhetőséget. A Joe Dante rendezte családi kalandvígjátékban Brendan Fraser, Timothy Dalton, Jenna Elfman és Steve Martin is fontos szerepet kap, a történet középpontjában pedig Dodó Kacsa és Tapsi Hapsi újabb összezördülése áll. Amikor Dodó otthagyja a Warner Bros. stúdiót, DJ-jel együtt útnak indul, hogy kiszabadítsa elrabolt apját, és megakadályozza az ACME vezetőjének tervét.

Hirdetés

Dodó kacsa végre megelégeli, hogy Tapsi Hapsi árnyékában tengődjön, ezért Kate Houghton komédiaügyi alelnök bavatkozásával felmond a WB stúdiónál, ahonnan a biztonsági őr, DJ rúgja ki. Viszont DJ közben hírt kap arról, hogy apját elrabolta az ACME igazgatója. Mr. Charmain mindenáron meg… Több

Rendező: Joe Dante
Író: Larry Doyle
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2003.12.11.

2022.03.31 KCintia

Régen szerettem

Rátaláltam újra erre a filmre, és gondoltam, akkor miért is ne? Hát nem kellett volna. Régen nagyon kedveltem ezt, de akkor fiatalabb is voltam... Így felnőtt fejjel annyira azért már nem volt jó, bár a bugyutácska stílusa ellenére azért még mindig kedvelhető, de nem minden korosztály számára.

2017.10.14 Lamboh

Nem tudom mit írhatnék erről a filmről... Mondhatnám, hogy rossz, de nem minden szempontból. Voltak benne jó poénok, és úgy összességében sem volt annyira borzalmas. Nagyon gyenge közepes.

2018.03.31 NFG

Hát szerintem ezt csak a kisgyerekek tudják élvezni! Nagyon bugyuta és gáz ahogy a filmet próbálják rajzfilm figurákkal elegyíteni! A történet is annyira komolytalan!

A Bolondos dallamok szereplők mellett a filmben feltűnik a Warner Bros. két másik nagy szereplője, Bozont és Scooby-Doo is.Szerző: mrarizona