Egy igazán dühös ember

Egy igazán dühös ember

Wrath of Man
HE7EDIK

Hivatalos tartalom

H múltjáról szinte semmit sem tudnak kollégái és társai. A férfi egy készpénzt szállító teherató-társaságnál dolgozik Los Angelesben. H teljesen hideg és kimért temperamentuma azonban teljesen megváltozik, amikor az egyik megbízás közben rajtuk ütnek, a tét pedig nem kicsi.
A zseniális Guy… Több

Forgatókönyvíró: Guy Ritchie, Ivan Atkinson, Marn Davies
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2021.06.10. | Telekom TVGO (2022.02.15.)
Forgalmazó: Freeman Film
Austin Post
Guy Ritchie

2024.12.11 Attilius

Statham egyik legjobb filmje. Hozza a tőle megszokott kemény fiú karaktert.

2021.05.31 Szilárd-Leo

a nap véleménye

Bosszúvágy 2

Szerintem ízig-vérig akciódús filmet látunk... A film története nagyon jó. A főszereplő egy pénzszállító cégnél dolgozik, de hiba csúszik, a fia meghal. És ő is. De a film nem ér véget, felépül a főhős, és a maffia segítségét kéri, hogy kiderítse, ki vagy kik. Így nagyon sokan meghalnak a filmben, hullanak, mint a legyek. Nagyon egyszerűnek tűnik a film, a cselekménye túl lett spilázva egy picit. De azért az év akciófilmjéről beszélek. Nagyon jó. Összességében kiváló. 1. akciódráma 8,9X.

2021.06.06 HE7EDIK

Egy fordulatos, de a végére igen csak kiszámítható thriller egy mindig morcos Jason Stathammel. A pénzfutár munka nehézségeit és bonyodalmait már Antal Nimród is feldolgozta, ez ahhoz hasonlóan feszült és akciódús jelenetekre épít. Guy Ritchie egyedi... Több

2022.02.07 Harper

Nem tipikus Guy Ritchie-film

Guy Ritchie nagyon jellegzetes filmeket készít, keze munkája azonnal felismerhető. Ám az Egy igazán dühös ember nem tipikus Guy Ritchie-film. Alig kapunk a fekete humorból, kevés a fanyar helyzetkomikum és minimális az abszurditás is. Ellenben látványos az egész, jók a karakterek, izgalmas az alapsztori és nagyot megy Jason Statham is a főszerepben. Nekem bejött az is, hogy a cselekmény folyton ugrál az időben, így lassan, fokozatosan ismerjük meg a legfőbb karaktert, akit egyszerűen csak "H"-nek hívnak a filmben (Jason Statham). Értékelésem: erős 70%.

A film összbevétele 103 966 489 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 81 433 110 forintot termelt. A hazai mozik összesen 49 353 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Ez Guy Ritchie első olyan filmje, melynek a cselekménye döntő részben az Egyesült Államokban játszódik. Szerző: hp

(2021. 06. 10.)
B-filmes móka Guy Ritchie módra
... minden hibája ellenére szórakoztató darab és érdekes műfaji kísérlet, melyet bármikor oda lehet állítani a klasszikus elődök mellé. Több