Nagyon jópofa animációs mese. Főleg a hercegnők debil humora miatt tetszett, de persze sokat hozzátett a mese hangulatához Tóth Gabi által leszinkronizált betétdalok is. Pörgős és humoros kis nem mindennapi tündérmese.
Egész jópofa filmecske lett, mondom ezt úgy, hogy elsősorban a fiatalabb korosztálynak ajánlott, de nekik eléggé bejött. A lányom van épp abban a korban, hogy az ilyesmire rá tud kattanni, és mindketten jól szórakoztunk. Persze mértékkel, de ezt tőlem egy három csillagos értékelés ér.
Maga az elgondolás nem volt rossz, hogy szerelmet keres a főszereplő. Szeretné megérteni, hogy mi az igaz szerelem. Ez egy szép alapötlet volt. A kivitelezéssel voltak már azért problémák. A karakterek furcsán néztek ki, a zenék mondjuk bennem jó benyomást keltettek. Maga a mese nem volt egy nagy szám, egyszer érdemes megnézni, de nem egy Oroszlánkirály vagy egy Zootropolis.
Moziünnep alkalmával volt szerencsém megnézni. Többet vártam tőle bár a besorolása alapján gondolhattam volna hogy nagyon gyerekeknek szól. Kevés a felnőtteknek szóló humor, de gyerekeknek tökéletes rötyögtetős mese. A zeneszámokat viszont szerintem kár volt lefordítani...
tetszett hogy nem az a szokasos hercegnos tortenet hanem vannak benne izgalmas reszek kalandos es nehol vicces
A karakterek képi kidolgozottsága elég furára sikeredet. Mondhatni, hogy csúnya, más azt is mondhatja hogy egyedi. Ez ízlés dolga lehet. A történet sablonos, de nyilván nem az volt a cél, hogy valami egyedit készítsenek. Talán a kannibálos rész volt igazán vicces (Forogjanak azok a gyomrok!) :)
Kellemes mese, amit bármikor elő lehet venni egy unalmas órában, nagyon aranyosak a karakterek, én egyszerűen imádtam úgy, ahogy van. Nagyon meleg szívvel tudom ajánlani, mivel szerintem kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes időtöltés lehet. :)
Ugyan nem vártam sokat a mesétől, de egészen meglepett, szerintem nagyon jópofa és aranyos történet. Bár az animáció maga eléggé elavultnak tűnik, annyira mégsem zavaró. Sőt, egészen nézhető.