Izgalmas, fordulatos film, végig leköti a néző figyelmét. Szemléletesen mutatja be egy kihűlt házasság képét, de megkapjuk a szükséges tanulságot is. A szereplőválasztás tökéletes, tetszett, bár többször nem fogom megnézni, esetleg nagyon sok év múlva.
A nő nevű teremtménynél nincs veszélyesebb. A történet egy kíváncsi, a férjében nem megbízó asszonyról szól, aki belesétál a saját maga ásta gödörbe.
Ezt a filmet valamiért nagyon szereti a televízió, ugyanis hol az egyik, hol a másik csatorna tűzi műsorára. Kéthetente egyszer biztosan belefutok valahol. Érdekes hangulata van, amelyre könnyen rá lehet hangolódni. Egy kellemes kis erotikus thriller... Teljes kritika
Nem egy rossz film. Azt hiszed, hogy az történik, amit látsz, pedig az nem is a valóság. A lány hazudik a férjjel való kapcsolatáról, és a végén az anyával és a fiúval is lesz kapcsolata, csak a férjjel nem.
Teljesen rendeben van. Jó a szereposztás és a játék is igen meggyőző. A történet csavaros, megvan benne a feszültség és az izgalom. Egy idő után sejteni lehet a slusszpoént, de ez nem negatív dolog. Liam Neeson amúgy is nagy kedvencem, bár nem éppen az efféle filmek miatt.
Tetszenek a szereplők, a játékuk, a karakterek. Úgy vettem észre, egy idő után nem is a férfin van a hangsúly, hanem a két nőn. A feleség lesz az, aki igazán félrelép, mégpedig a felbérelt luxus prostituálttal, amikor az részletesen elmondja az eroti... Több
Nem rossz film van néhány ütős fordulat benne de attól még nem világklasszis a legtöbb sejtelmességet Julianne Moore a film elejétől a végéig tartó kifejezéstelen arca mutatja sose lehet tudni most éppen milyen érzések lengik át.
Szenzációsan beteg, de elképesztően erotikus hanghordozású film fülbemászó zenékkel, búskomor szerepekkel. Ötször vagy hatszor néztem, mert nagyon tetszett a hangulata.
Erotikától, feszültségtől túltengő kis thriller ez. A film legnagyobb erőssége talán a színészi hitelességben rejlik. Julianne Moore valami lenyűgöző volt. Fantasztikus alakítást nyújtott, abszolút hihetően formálta meg a kétségbeesett, gyanakvó fele... Teljes kritika
Maximum egyszer nézős mozi. Addig még van benne izgalom, de többedjére már tudva az eseményeken nem olyan érdekes, mivel a szereplők és a környezet nem sokat tesz hozzá a filmélményhez.