60% 36 szavazat
Egy pohárka cider Rosie-va l - Almabor Rosie-val

Egy pohárka cider Rosie-va l - Almabor Rosie-val

Cider with rosie 2015
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Laurie Lee regényének adaptációja, amelyben visszaemlékszik a gyermekkorára, a tinédzser éveire, az első szerelmére, amikor az első világháború végefelé egy kis angol faluban lakott a családjával. Megannyi emlékezetes kaland elevendik meg.

Annie Lee férje a hadügyminisztériumban… Több


Forgatókönyvíró: Laurie Lee
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2015.09.27.
 
2018.07.12 vitto

legújabb vélemény

Egy kissé középszerű szerintem. Nincs benne igazán emlékezetes pillanat, az egész lepereg, s teljesen felejthetővé válik. Azt be kell látnom, hogy nagyon jó atmoszférája van a filmnek, és abba a kategóriába tartozik amit bármikor meg lehet nézni. De sajnos nem egy maradandó moziélmény.

0
 
2016.11.27 cody0507

Egyszerűen imádtam ennek a filmnek a hangulatát. Jártam már Costwold-ban és az a táj engem rendkívül megragadott. Ahogy ez a film is, a szereplők alakításai ugyan nem valami emlékezetesek, illetve a párbeszédek is nekem itt-ott bicegtek. De ennek ellenére szerintem érdemes megnézni.

0
 
2017.05.12 trinagl

Nagyon vártam ezt a filmet, de gy kicsit csalódás volt a számomra. Először is mert nagyon lassan indul be az egész történet, és a későbbiekben sem tudta nagyon lekötni a figyelmemet. Másodszor pedig nincs a cselekmény során egy darab emlékezetes alakítás sem, amit én szintén nagyon vártam volna.

0